ZNS - VAL 2:3p - Plameny ve vyrovnaném zápase padly v prodloužení

Zveřejněno 30.09.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou HC Bobři Valašské Meziříčí
3., sobota 30.9.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Bobři Valašské Meziříčí ZNS - VAL
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) - Kukla, Kulhánek, Adam, Pleva, Ludvík J., Grauer, Půža - Jícha, Wasserbauer, Kadleček, Dušek, Chlubna, Rohlík, Půhoný, Ludvík T., Maštera, Gregar, Čejka.
HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) - Foltýn, Kočí, Liss, Sviták, Holomek, Velikovský, Holiš - Vavřík, Vaňo, Martinec, Stodůlka, Pokorný, Andris, Kuchařík, Melenovský, Kozubík, Romančík.
Branky a nahrávky: 36. Čejka (Wasserbauer, Kadleček), 38. Čejka (Kadleček, Kukla) - 21. Romančík (Kozubík, Andris), 41. Velikovský (Romančík), 62. Andris. Rozhodčí: Maťašovský - Tichý, Kučera. Vyloučení: 4:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 2:3.
V prvním domácím utkání sezony přivítaly Plameny na Bouchalkách Bobry z Valašského Meziříčí. Od první třetiny byl vidět vyrovnaný hokej, první udeřili hosté, když na začátku druhé třetiny využil přesilovou hru Romančík. Plameny se od druhé třetiny zlepšily a podařilo se jim otočit vývoj na svoji stranu, bohužel Bobři dokázali hned na startu třetí části vyrovnat na 2:2 a o výsledku tak muselo rozhodovat až prodloužení, kde byli šťastnější hosté, kteří tak berou bonusový bod navíc. Plameny mají hned ve středu šanci na reparát, když na Bouchalkách přivítají Havlíčkův Brod v prvním derby letošní sezony.

Reportáž

VIDEOREPORTÁŽ

 

Ohlasy po utkání

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): Dneska si myslím, že jsme zbytečně přišli o dva body. První třetina nebyla z naší strany nic moc, ve druhé třetině jsme se určitě zvedli, otočili jsme skóre a vypadalo to líp. Bohužel ve třetí třetině zase první střídání a inkasujeme gól. Ale dnes jsme měli spoustu šancí, bohužel to se tak někdy stává. Máme na čem pracovat a doufám, že ve středu už to konečně zase zlomíme na naši stranu.

Fotogalerie