VAL - ZNS 4:0 - Valašská medicína nám nevoní!

Zveřejněno 10.02.2024 | Redakce
HC Bobři Valašské Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
36., sobota 10.2.2024
HC Bobři Valašské Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VAL - ZNS
HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Štach, Holiš, Martiník, Hladiš, Holomek (C), Baroš, Velikovský – M. Popelka, Vávra, Melenovský – Kuchařík, Vavřík (A), Kozubík – Finsterle (A), Dědek, Gola – Romančík.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Kukla, Pleva (C), Jar. Ludvík, Grauer, Svoboda, Půža – Dušek, Wasserbauer (A), Půhoný (A) - Maštera, Kadleček, Jícha – Chlubna, T. Ludvík, Gregar - Štola, Polodna.
Branky a nahrávky: 12. Finsterle (Gola), 21. Melenovský (Štach, M. Popelka), 32. Melenovský (Vávra, Popelka), 58. Gola (Finsterle). Rozhodčí: Hranoš – Vengřín, Vojtášek. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:0 V oslabení: 0:0. Diváci: 287. Střely na branku: 34:37. Průběh utkání: 4:0.
PLAMENY V ZÁPASE, VE KTERÉM MĚLY PAPÍROVĚ PLNIT ROLI MÍRNÉHO FAVORITA POZICI NEZVLÁDLY A Z VALAŠSKA SE VRACÍ BEZ BODŮ. BOHUŽEL SE POTVRDILO, ŽE NÁM TENTO SOUPEŘ NESEDÍ, KDY Z DVANÁCTI MOŽNÝCH BODŮ ZE VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ S NÁMI, BOBŘI UHRÁLI HNED JEDENÁCT A PŘI POHLEDU NA TABULKU, ZÍSKALI TÉMĚŘ TŘETINU VŠECH BODŮ PRÁVĚ S NÁMI. VE STŘEDU NÁS ČEKÁ UTKÁNÍ PRAVDY, KDY ZAJÍŽDÍME K DERBY ZÁPASU DO HAVLÍČKOVA BRODU.
 

Ohlasy po utkání

Lukáš Plšek (HC Bobři Valašské Meziříčí): „Dnes to bylo od nás odmakané utkání podpořené skvělým gólmanem vzadu. Hnali nás lidi za což jsme velice rádi. Byla pěkná návštěva, prostě bojujeme dál, ještě není konec sezony. Teď jsme v pěti z posledních šesti utkání bodovali, ale stále máme v hlavách ty ztracené zápasy. Dneska prostě odmakané utkání od všech, Žďár svoji kvalitu má, hlavně ta jejich první lajna, ta je skutečně rozdílová, ale naší obětavostí a srdíčkem jsme to urvali. Pokud bychom dnes nebodovali situace by byla už kritická, tahle žijeme a stále máme nějakou naději.“

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): „Takhle se o play off nehraje! Dvě třetiny jsme k zápasu přistoupili laxně a honit to v té třetí, která byla odehrána aspoň tak, jak jsme si řekli je pozdě. Beru si to i trochu osobně, protože když šlo o to udělat body a podržet trenéra ve funkci, tak hra vypadala jinak. Jestli se nevrátíme ke hře, která není hezká, ale je účelná, tak se s nadstavbou můžeme rozloučit. Příští zápas s Brodem na nastaví zrcadlo do zbytku základní části.“