ZNS - OPA 2:3p - Plameny znovu nedotáhly vedení do zdárného konce

Zveřejněno 18.12.2022 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Slezan Opava
25., sobota 17.12.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Slezan Opava ZNS - OPA
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) – Macek, Ludvík, Lojek, Pleva (C), Půža, Grauer – Čejka, Chlubna, Jícha, Rohlík, Prokš, Pilný, Vaňkovský, Bureš (A), Gregar, Kotlík, Kulhánek, Kunstmüller.
Slezan Opava: Piták (Sotlar) – Šindelář (C), Vojtovič, Pachula, Ludvík, Zelenka, Štěpánek, Věntus – Rousek, Káňa (A), Wolf (A), Kadula, Vašenka, Vojkůvka, Štindl, Krupa, Danielčák, Horný.
Branky a nahrávky: 11. Čejka (Prokš, Půža), 17. Kotlík (Chlubna) – 35. Ludvík (Danielčák, Wolf), 52. Štindl (Wolf, Štěpánek), 61. Wolf (Káňa, Štěpánek).. Rozhodčí: Kohoutek – Kalina, Štěrba. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 222. Průběh utkání: 2:0, 2:3.
V 25. kole druhé ligy přivítali Plameny, pod vedením nové trenérské dvojice Řehoř - Šír, v posledních utkáních velice dobře hrající Opavu. Domácí měli do utkáni dobrý vstup a dostali si do dvoubrankového vedeni, o které ale v průběhu utkaní, jak je již bohužel pro tuto sezonu typické, přišli. Poslední tečka přišla v prodloužení, když hosté využili svoji přesilovku a odvážejí si domů jeden bod navíc. Plameny čeká v tomto kalendářním roce ještě jedno utkáni, když v pondělí zavítají k dohrávce do Valašského Meziříčí.

Reportáž

Fotogalerie