OPA - ZNS 6:4 - Plameny předvedly kolaps a připisují si další prohru

Zveřejněno 12.11.2022 | Redakce
Slezan Opava SKLH Žďár nad Sázavou
15., sobota 12.11.2022
Slezan Opava - SKLH Žďár nad Sázavou OPA - ZNS
Slezan Opava: Piták (Sotlar) – Thiel, Ludvík, Černý, Šindelář (C), Pachula, Štěpánek, Zelinka, Věntus – Beránek, Horný, Buršík, Wolf, Danielčák, Kadula, Rousek, Vojkůvka, Zelenka, Vojtovič, Štindl, Krupa.
SKLH Žďár nad Sázavou: Nečas (Sláma) – Vašíček, Pleva, Macek, Grauer, Svoboda, Půža – Čejka, Pilný, Štola, Wasserbauer, Rohlík, Vaňkovský, Michalčuk, Gregar, Bureš, Kaplan.
Branky a nahrávky: 37. Vojtovič (Štindl, Štěpánek), 48. Rousek (Černý, Beránek), 54. Danielčák (Beránek, Věntus), 55. Kadula (Wolf), 56. Rousek, 60. Rousek – 3. Kaplan (Rohlík), 8. Kaplan (Rohlík), 13. Gregar (Pilný, Grauer), 49. Pilný. Rozhodčí: Held – Bartoň, Tvrdý. Vyloučení: 2:4. Bez využití. Diváci: 319.
Tak to se hrubě nepovedlo. Plameny sice v průběhu utkání vedly i o tři branky, ale nakonec se z vítězství radují domácí. Ti ve třetí třetině předvedli famózní obrat a pěti brankami otočili skóre ve svůj prospěch. Svěřenci Martina Sobotky si tak připsali osmou prohru v řadě a dá se říct, že spadli na úplně psychické dno. Nyní je na programu derby a Plameny tak budou mít další pokus prolomit tuto nelichotivou sérii.