NJI - ZNS - 3:1 - Plameny z vyrovnaného souboje odcházejí opět bez bodu

Zveřejněno 08.12.2022 | Redakce
Nový Jičín SKLH Žďár nad Sázavou
22., středa 7.12.2022
Nový Jičín - SKLH Žďár nad Sázavou NJI - ZNS
Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Váňa, Hruška, Hladiš, Foltýn, Holáň – Juříček, Gebauer, Konečný, Handl, Škarka, Štefka, Hilšer, Květoň (C), Flok, Pecha, Franek, Lehečka, Maliník.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – Ludvík, Grauer, Lojek, Peslar, Macek, Pleva (A), Svoboda – Půža, Štola, Bureš (A), Klíma, Vaňkovský, Chlubna, Wasserbauer (A), Kunstmüller, Jícha, Čejka, Pilný.
Branky a nahrávky: 19. Gebauer (Franek, Hruška), 26. Maliník (Květoň, Hruška), 56. Květoň (Konečný, Maliník) – 56. Ludvík (Vaňkovský, Pleva). Rozhodčí: Čuňočka – Bubela, Čelechovský. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 42:33. Diváci: 383. Průběh zápasu: 2:0, 2:1, 3:1.
Svěřenci Martina Sobotky zavítali v rámci 22. kola na horký led Nového Jičína. Úvod utkání vyšel lépe Plamenům, ale z první branky utkání se radovali domácí, kteří tak šli do kabin po první siréně spokojenější. Ve druhé třetině pokračoval vyrovnaný souboj, z branky se však opět radovali pouze Ďáblové, kteří navýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek. Ve třetí třetině vykřesal naději pro Plameny svoji první brankou v dresu se žetkem na prsou Jaroslav Ludvík, jenomže domácí dokázali hned v následujícím střídáním odpovědět a zapisují tak Plamenům do tabulky další prohru.