ZNS - NJI 1:7 - Plameny po ostudném výkonu schytaly debakl

Zveřejněno 29.10.2022 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Nový Jičín
11., sobota 29.10.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Nový Jičín ZNS - NJI
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – Čermák, Lojek, Pleva (C), Macek, Vašíček, Peslar, Půža – Štola, Adam, Gregar, Grauer, Vaňkovský, Wasserbauer, Štěpánek, Bureš (A), Pilný.
Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Váňa, Hruška, Foltýn, Tomeček, Adámek, Kožený, Holáň – Handl, Lehečka, Konečný, Pecha, Gebauer, Hilšer, Sluštík, Flok, Štefka, Franek, Květoň, Maliník.
Branky a nahrávky: 9. Štěpánek (Wasserbauer, Peslar) – 6. Maliník (Květoň), 15. Hruška (Květoň, Konečný), 19. Gebauer (Lehečka), 34. Štefka (Holáň, Konečný), 35. Pecha (Lehečka), 44. Konečný (Štefka, Sluštík), 53. Váňa (Maliník). Rozhodčí: Mejzlík – Kučera, Augusta. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 333. Průběh zápasu: 0:1, 1:1, 1:7.
Plameny přivítaly v rámci 11. kola na Bouchalkách Ďábly z Nového Jičína a hned úvod utkání naznačil, jak bude sobotní klání probíhat. Hosté byli od úvodních minut aktivnější a již v 6. minutě se dostali do zaslouženého vedení. Na to sice ještě dokázali domácí díky Petru Štěpánkovi odpovědět, ale to bylo již pro cely zápas z jejich strany vše. Naopak Ďáblové přidali do konce utkání ještě šest branek a odvážejí tak domů na Moravu tři body. Svěřenci Martina Sobotky tak pokračují v herní mizérii, což budou moci napravit již tuto středu, kdy přivítají opět na Bouchalkách Hodonín.

Reportáž