ZNS - HOM 4:9 - Baník nastřílel devět branek a odvezl si všechny body

Zveřejněno 06.12.2023 | Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou SHKM Hodonín
21., středa 6.12.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - SHKM Hodonín ZNS - HOM
SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (34. Vít) - Kukla, Kulhánek, Adam, Pleva (C), Ludvík J., Grauer, Půža - Jícha, Wasserbauer (A), Dušek, Chlubna, Polodna, Rohlík, Půhoný (A), Ludvík T., Gregar, Štola, Čejka.
SHKM Hodonín: Piták (Dolíška) - Bílek, Zorko, Rauš (A), Švejda, Sedláček, Riedl, Talafa - Weintritt, Dobiáš, Novák (C), Štědrý, Mach, Bachánek, Karafiát, Luža, Laciga, Krejčí (A).
Branky a nahrávky: 15. Jícha, 26. Wasserbauer (Kukla, Půhoný), 38. Půhoný (Dušek), 58. Kukla (Půhoný, Dušek) - 11. Laciga (Weintritt, Talafa), 17. Krejčí (Rauš, Riedl), 29. Mach (Novák, Švejda), 31. Weintritt (Sedláček, Štědrý), 34. Weintritt (Laciga, Sedláček), 36. Talafa (Novák, Bachánek), 39. Luža (Karafiát, Dobiáš), 45. Novák (Riedl, Bachánek), 47. Novák (Mach, Bachánek). Rozhodčí: Ivan Čuňočka - Rudolf Tichý, Dominik Viskot. Vyloučení: 7:4. Využití: 0:3. V oslabení: 1:0. Diváci: 356. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:6, 3:6, 3:9, 4:9.
Plameny ve 21. kole přivítaly Baník Hodonín, s nímž první třetinu odehrály vyrovnaně a do kabin se šlo za stavu 1:2. Bohužel ve druhé třetině hostům napadalo do brány prakticky vše, na co sáhli, a na to už Plameny nedokázaly zareagovat. Konečné skóre se tak nakonec zastavilo na 4:9 a všechny tři body putují do Hodonína. Další utkání čeká Plameny v sobotu, kdy zajíždí na led nepříjemné Opavy.
 

Ohlasy po utkání

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): Dneska rozhodla druhá třetina. První třetina byla vyrovnaná, šance byly na obou stranách, bohužel my nestřílíme, přehráváme to z těch slotů. Pak se to prostě semlelo, napadaly nám tam góly a už to bylo těžké s tím něco dělat. Hodonín dnes hrál dobře a bohužel na co sáhli, to jim tam spadlo. Pak už ta třetí třetina byla jen na to to dohrát, pak už je těžké s tím něco dělat.

Fotogalerie