TEC - ZNS 0:3 - Plameny z Brna vezou tři body

Zveřejněno 11.10.2023 | Anna Daňsová
VSK Technika Brno SKLH Žďár nad Sázavou
6., středa 11.10.2023
VSK Technika Brno - SKLH Žďár nad Sázavou TEC - ZNS
VSK Technika Brno: Nešpůrek (Hnízdil) - Lašák, Úlehla, Kališ, Dufek, Vašíček, Holík - Vyroubal, Pospíšil, Harmim, Bartes, Picka, Benýšek, Tomaník, Račický, Masař.
SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (Sláma) - Adam, Kulhánek, Pleva, Ludvík, Grauer, Půža - Štola, Gregar, Maštera, Jícha, Wasserbauer, Kadleček, Dušek, Chlubna, Polodna, Čejka.
Branky a nahrávky: 22. Kulhánek (Dušek), 29. Čejka (Wasserbauer, Kadleček), 56. Wasserbauer (Pleva). Rozhodčí: Michael Hranoš - Dominik Kalina, Jakub Kučera. Vyloučení: 4:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 95. Průběh utkání: 0:3.
V šestém kole Plameny zavítaly na led Techniky Brno, která nebyla vůbec snadným soupeřem. V první třetině Technika byla herně jasně aktivnějším celkem, navíc měla příležitost tří přesilových her, přesto se jí nepodařilo skórovat. Hned začátkem druhé třetiny naopak udeřili hosté, kteří dokázali proměnit přesilovou hru a zásluhou přesné trefy Tomáše Kulhánka šli do vedení, které už nepustili. Domácí nastřelili asi pět tyček a střelecky byli daleko aktivnější, ale skvěle chytající Štěpán Maleček nepustil ani jeden gól a Plamenům dnes obrovsky pomohl k zisku tří bodů. Další utkání čeká Plameny v sobotu, kdy na Bouchalkách přivítají Nový Jičín.
 

Ohlasy po utkání

Vojtěch Šír (SKLH Žďár nad Sázavou): Dneska jsme herně neodehráli dobrý zápas. Bylo tam z naší strany spoustu nepřesností, chyb. Naštěstí nás podržel Štěpán v brance, ten má obrovskou zásluhu na vítězství, protože nebýt jeho, tak si myslím, že bychom měli velký problém vyhrát. První dvě třetiny se nám opravdu nepovedly, ve třetí části jsme aspoň dodržovali to, co jsme si před ní řekli. Jinak z naší strany zápas opravdu dobrý nebyl, naštěstí se podařily urvat tři body, to je dneska to důležité.

Fotogalerie