ZNS - VAL 1:3 - Z vyrovnaného utkání bohužel bez bodu

Zveřejněno 20.02.2022 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Valašské Meziříčí
40., sobota 19.2.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Valašské Meziříčí ZNS - VAL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (11. Čáp) - J. Čermák, Váňa, Lojek, Pleva, Pražák, Půža - D. Čermák, Štola, Adam, Malenovský, Wasserbauer, Prokš, Jícha, Chlubna, Gregar, Bureš, Martínek
Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) - Báchor, Gabrhelík, Ďurkáč, Kuchařík, Hanák, Holiš - Finsterle, Vávra, Pořický, Apolenář, Křivohlávek, Andris, Kozubík, Dobša, Vavřík, D. Stodůlka
Branky a nahrávky: 17. Wasserbauer (D. Čermák, Půža) - 1. Apolenář (Křivohlávek, Ďurkáč), 11. Křivohlávek (Andris, Apolenář), 53. Pořický (Finsterle, Gabrhelík). Rozhodčí: Maťašovský - Maloušek, Štěřba. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Plameny musely skousnout ve 40. kola druhé ligy těsnou porážku s lídrem tabulky z Valašského Meziříčí. Naši hokejisté sice již v 11. minutě prohrávali o dvě branky, ale do konce první části, díky nejproduktivnějšímu hráči Janu Wasserbauerovi, snížili stav na rozdíl jedné branky. V dalším průběhu utkání se snažili o vyrovnání stavu, ale ani jednu ze svých šancí nevyužili, a když hosté přidali ve třetí třetině další branku, bylo o vítězi tohoto střetnutí rozhodnuto. Nyní čekají svěřence Martina Sobotky poslední dvě utkání na venkovních hřištích, které musejí vyhrát, aby si uchovali šanci na postup do vyřazovacích bojů.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Utekl nám začátek zápasu, hned v první minutě jsme dostali první gól, v desáté minutě druhý. S takovým mančaftem jako je Valašské Meziříčí, které si to hodně dobře pohlídá vzadu, uzavře to tam, se nám to potom těžko otáčelo. Podařilo se nám dát kontaktní branku na 2:1, to bylo ještě dobré. Potom jsme ji ještě pár šancí vytvořili, ale bohužel jsme zase v naší rozehrávce udělali hrubku, soupeř nás za to potrestal třetím gólem a i když jsme to potom zkoušeli v šesti, tak jsme už nijak nesnížili. Rozhodla zkušenost soupeře, Bobři hráli výborně do defenzivy, my jsme se potom stěží prosazovali, měli horší koncovku.

Fotogalerie