ZNS - KOP 4:2 - Plameny po velkém boji porazily Kopřivnici

Zveřejněno 04.12.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Kopřivnice
21., sobota 4.12.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Kopřivnice ZNS - KOP
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) - Půža, Macek, Pleva, Lojek, Vašíček, Pražák, Čermák J. - Čermák D., Wasserbauer, Kovářů, Gregar, Adam, Štěpánek, Malenovský, Jícha, Štola, Procházka
Kopřivnice: Kubáň (Kučera) - Krzak, Vacula, Štěpánek, Marek, Fojtík T. - Mach J., Suchý, Gola, Sluštík, Indrst, Hrubý, Pindel, Fojtík F., Pokorný, Mach M., Seidler,
Branky a nahrávky: 9. Lojek (Štěpánek, Adam), 35. Kovářů (Wasserbauer, Čermák D.), 40. Wasserbauer (Kovářů, Pleva), 59. Štěpánek (Adam, Macek) - 21. Seidler (Marek, Krzak), 48. Pindel (Pokorný, Gola). Rozhodčí: Pokorný - Berger, Roupec. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 363. Střely na branku: 27:32. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 4:2.
Po více než měsíci se Plameny konečně představily i na domácím ledě, když v rámci 21. kola druhé ligy skupiny Východ přivítaly na Bouchalkách nepříjemnou Kopřivnici. Od úvodu se hrál spíše urputný nežli pohledný hokej, v němž domácí většinu času vedli, i díky výbornému Jirkovi Slámovi, a dovedli utkání do vítězného konce. Svěřenci Martina Sobotky si tak do tabulky připsali další tři body a upevnili si třetí příčku v tabulce. Další utkání je na programu již tuto středu, kdy Plameny vyzvou opět na Bouchlakách poslední Hodonín.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Se ziskem tří bodů samozřejmě panuje spokojenost. Podobně jako ve středu na ledě Komety nám to i tentokrát v úvodu první třetiny trošku skřípalo. Přece jen je ten herní výpadek po dvou odložených zápasech ještě znát. Postupně jsme se ale zvedli a vypracovali si mírný náskok. Kopřivnice se představila jako velice zdatný protivník, zápas nás stál spoustu sil. Ve třetí třetině se po brejku dokázali dostat zpátky do hry, ale úplný závěr jsme si dokázali pohlídat a čtvrtou brankou definitivně rozhodnout. Opět musím ocenit kvalitní výkon Jirky Slámy v naší brance, který nás několikrát podržel důležitými zákroky. Moc ocenit a pochválit bych chtěl rovněž naše fanoušky, kteří byli hodně slyšet a k výhře nám výrazně pomohli. Vítězství se nerodilo lehce, ale vypořádali jsme se s tím a za tři body jsme moc a moc rádi. Ve středu nás čeká další domácí zápas s Hodonínem, což znovu nebude vůbec jednoduchý duel. Věřím, že se opět budeme moci spolehnout na podporu našich fanoušků, kteří nám pomohou k další výhře.

Jaroslav Kofroň (HC ISMM Kopřivnice): V první třetině byli domácí lepším týmem. Ve druhé třetině jsme hru vyrovnali, abble bohužel jsme na jejím konci zbytečně inkasovali. Ve třetí třetině jsme byli aktivnější a moc nám nechybělo k vyrovnání. Opět nám scházel kousek. Neodehráli jsme špatné utkání. Gólman nás držel a kluci makali. O to více mrzí ten gól v závěru utkání.

Fotogalerie