Plameny v Kolíně otočily a radují se z další výhry

Zveřejněno 27.08.2019 | Anna Růžičková
Kolín SKLH Žďár nad Sázavou
P5, úterý 27.8.2019
Kolín - SKLH Žďár nad Sázavou KOL - ZNS
Kolín: Sejpal – Pýcha, Jelínek, Březina, Barták, Havelka, Pilný, Nutil, Zumr, Šafránek, Malý, Procházka, Martínek R., Stehlík, Netušil, Kozák, Němec, Kysela, Černý
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp – Pleva, Kolda, Koželuh, Čermák, Wassernauer, Pazourek, Adam, Prokš, Bureš, Heinrich, Chlubna, Kunstmuller, Jícha, Knap, Gregar, Sokolík
Branky a nahrávky: 19. Jan Stehlík (Robin Martínek, Michal Procházka) – 23. Martin Gregar (Lukáš Bureš), 30. Adam Dominik (Prokš Marek, Wasserneuer Luboš), 60. Prokš (Jícha) Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:3.
K O L Í N - Plamenům se dnes podařilo urvat vítězství v odvetném zápase na ledě Kolína a připisují si další úspěšné utkání v přípravě na letošní sezónu. Po prohrané první dvacetiminutovce se jim podařilo otočit skóre a domů tak přivážejí výhru.

Reportáž

Žďárské Plameny si pod vedením trenéra Radka Hamana připsaly další výhru v letošní přípravě. Podařilo se jim tak navázat na vítězné utkání v Trutnově a předešlou domácí výhru právě nad Kolínem.

Odvetné utkání ovšem začalo lépe pro domácí Kozly, když po vyhrané první třetině odcházeli do kabin o gól spokojenější. Ve 23. minutě ale Plameny zásluhou Martina Gregara srovnaly a ve 30. minutě se o vítězný gól postaral nováček žďárského celku, Dominik Adam. Pouhých 15 vteřin před závěrečnou sirénou ještě rozvlnil domácí síť Marek Prokš. Žďárští hokejisté si tedy domů přivážejí výhru 1:3!

Další přípravné utkání odehrají Plameny již 29. srpna na domácím ledě proti Bruslařům z Havlíčkova Brodu. Zápas odstartuje v 18:00.