Dukla splnila očekávání a se Žďárem si poradila

Zveřejněno 09.09.2009 | mk
SKLH Žďár nad Sázavou Dukla Jihlava
příp., středa 9.9.2009
SKLH Žďár nad Sázavou - Dukla Jihlava ZNS - JIH
SKLH Žďár nad Sázavou: Benda (21.Rittich, 41.Vajner) - Koželuh, Šulc, Smejkal, Pleva, Sobotka R., Fibikar, Doležal, Štěpánek, Lupač, Ptáček, Kaut, Mühlfait, Bukáček, Kočan, Kunstmüller, Dobiáš, Dítě, Plachý Vránek, Sobotka M
Dukla Jihlava: Řehoř (31.Benda) – Staněk, Malena, Ficenc, Takáč, Chvátal, Kašpar, Březina, Novák - Hodek, Bakus, Čachotský - Rytnauer, Minčák, Man - Hrbatý, Bezděk, Krupka - Suk, Hanzal, Křišťan.
Branky a nahrávky: 37. Koželuh (Sobotka M.), 45. Bukáček (Pleva) – 8. Hrbatý (Bezděk), 27. Krupka (Hrbatý), 30. Staněk (Čachotský), 38. Hodek (Čachotský, Staněk), 39. Krupka (Chvátal), 54. Rytnauer (Man)
Rozhodčí: Homola - Klouda, Zídek
Vyloučení: . Využití: . V oslabení:
Diváci: 320
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Generálka na ligovou sezónu vyšla podle papírových předpokladů lépe hostující Dukle Jihlava. Oba soupeři podali výkon odpovídající jejich soutěži a výsledek rovněž koresponduje s předvedeným výkonem. Domácí v úvodní třetině sice chvílemi zatápěli před jihlavskou brankou, avšak vynikajícího Řehoře překonat nedokázali. Hosté rozhodli zápas čtyřmi brankami až ve druhé třetině, závěrečná část pak byla již opět vyrovnanější a to jak herně, tak výsledkem. Pro žďárského fanouška je potěšující fakt, že žďárský tým v této těžké zkoušce nepropadl a poprvé v letošní přípravě mohl nastoupit v kompletní sestavě připraven na nedělní ostrý start 2.ligy v Kutné Hoře. Jediným chybějícím tak byl trenér Benák, který dnes hrál exhibiční utkání legend ČR proti Washington Capitals v Plzni a na lavičce za něho zaskočil Richard Adam.

Fotogalerie