ZNS - VRC 2:7 - Plamenům nevyšlo ani druhé utkání v přípravě

Zveřejněno 31.08.2023 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou HC Stadion Vrchlabí
přát., čtvrtek 31.8.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Stadion Vrchlabí ZNS - VRC
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) - Půža, Kukla, Pleva, Ludvík J., Grauer, Beran, Macek - Půhoný, Wasserbauer, Dušek, Čejka, Rohlík, Jícha, Maštera, Kadleček, Ludvík T., Malenovský, Polodna, Štola
HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) - Boukal, Bendík, Rychlovský, Sýkora, Štembera, Abraham, Moík, Chrtek, Krsek, Tatar, Kozák, Jirků, Bláha, Šlaicher, Cerman, Jakubec, Trejbal
Branky a nahrávky: 17. Ludvík T. (Grauer, Macek), 50. Kadleček - 8. Bláha (Cerman), 16. Tatar, 24. Krsek (Moník), 29. Krsek (Moník), 35. Moník (Krsek, Kozák), 40. Krsek (Chrtek, Jakubec), 60. Blaha. Rozhodčí: Fiksa - Klouda, Arnold. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 206. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:6, 2:6, 2:7.
Ke druhému přátelskému utkání přijelo na Bouchalky Vrchlabí i se žďárským odchovancem Tomášem Bláhou. Od začátku utkání bylo jasně patrné, že hosté z Krkonoš jsou v přípravě daleko rozehranější a budou diktovat tempo hry. Již během prvních dvou třetin si vybudovali pětibrankový náskok a až ve třetí třetině se hra trochu vyrovnala, ale ani to nestačilo Plamenům ke zkorigování výsledku a prohrály 2:7.
 

Ohlasy po utkání

Jiří Plachý (SKLH Žďár nad Sázavou: Co k tomu dnes říct. Nechci se na to vymlouvat, ale dá se říct, že jsme měli dvě pětky, které hrály první zápas a bylo to bohužel vidět. Nešly nám nohy, dělali jsme chyby a soupeř byl navíc velice dobře nachystaný. V té třetí třetině se to pak sice trochu z naší strany zlepšilo, nasazení už tam bylo daleko větší, ale dostávají nás do kolen opakující se chyby v obranné fázi. Musíme to ale brát tak, že jsme teprve druhý týden na ledě, takže čas na to, abychom to ve všech věcech zlepšili, je.

Fotogalerie