ZNS - HBR 2:5 - Plameny na úvod přípravy nestačily na Havlíčkův Brod

Zveřejněno 29.08.2023 | Redakce, foto: Anna Daňsová
SKLH Žďár nad Sázavou BK Havlíčkův Brod
přát., úterý 29.8.2023
SKLH Žďár nad Sázavou - BK Havlíčkův Brod ZNS - HBR
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) - Adam, Beran, Ludvík J., Macek, Grauer, Doležal - Chlubna, Jícha, Gregar, Kadleček, Ludvík T., Maštera, Malenovský, Kunstmüller, Štola, Polodna
BK Havlíčkův Brod: Novák Č. (Nedvěd), Zych, Novák J., Benák, Tomšík, Kutlvašr, Vacík - Voříšek, Křehlík, Holenda, Kopic, Valášek, Přidal, Dymák, Kuchta, Tecl
Branky a nahrávky: 26. Polodna (Kunstmüller), 36. Kadleček (Maštera) – 5. Kuchta (Tecl, Voříšek), 22. Zych (J. Novák, Dymák), 28. Holenda (Křehlík, Voříšek), 33. Zych (J. Novák), 34. Voříšek (Křehlík, Holenda). Rozhodčí: Fiksa - Klouda, Arnold. Vyloučení: 4:7. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 338. Střely na branku: 31:41. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 2:5.
Plameny přivítaly v prvním přátelském utkání sezony na domácím ledě Havlíčkův Brod. V první polovině utkání hosté ukazovali, že mají o nějaký ten týden přípravy v nohách navíc než domácí, a tak po dvou třetinách svítilo na tabuli skóre 2:5. Poslední třetina už gól nepřinesla a hosté si tak odvážejí zasloužené vítězství. Další přípravné utkání je na programu pro Plameny ve čtvrtek, kdy na Bouchalky přijede silné Vrchlabí. Žďárským fanouškům by se již měli představit i nováčci v čele s největší posilou Jiřím Půhoným.
 

Ohlasy po utkání

Luboš Sláma (SKLH Žďár nad Sázavou): Tak byl to pro nás dneska první zápas. Kluci makali, odbojovali to a musím říct, že to nebylo až tak nejhorší. Druhá třetina nám trochu utekla, ale první a třetí třetina nebyla špatně odehraná. Víme, jaké tam byly chyby a musíme zabrat. Je to teď na nás a určitě s tím něco uděláme.

Fotogalerie