JUN : Vítězství i proti Kolínu

Zveřejněno 01.02.2010 | jh
SKLH Žďár nad Sázavou Kolín
28., neděle 31.1.2010
SKLH Žďár nad Sázavou - Kolín ZNS - KOL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma(21.Černý L.) - Jícha, Šír, Wasserbauer, Černý M. - Zadina, Hron, Slavík, Plch, Klíma, Kunstmuller, Šimon, Mahel
Kolín: Blažek - Barták, Procházka, výborný, Drobný, Pecka, Kráčmar, Ježek, Cerk, Herwig, Šebek, Musil, Jankovský, Král, Nekvasil, Kapička
Branky a nahrávky: 22. Plch (Klíma), 35. Kunstmuller (Plch,Černý), 42. Zadina (Slavík), 57. Kunstmuller (Klíma) – 5. Musil (Jankovský,Drobný), 18. Cerk (Ježek,Procházka), 20. Musil. Rozhodčí: Lerch - Choholouš,Klein. Vyloučení: 6 : 8+1x10´. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:3,4:3.
Ž Ď Á R N. S Á Z A V O U - Už na šest zápasů protáhli vítěznou sérii v nedělním zápase junioři. Po pátečním vítězství s lídrem soutěže z Hradce Králové hostili tentokrát aktuálně druhý Kolín. Zatímco však páteční duel měl v podstatě jednoznačný průběh, tentokrát museli domácí o vítězství perně bojovat.

Reportáž

Hosté si totiž díky výborné střelecké produktivitě dokázali vytvořit v úvodní třetině tříbrankové vedení. Domácí ale nesložili zbraně a to se jim vyplatilo. V domácí brance se od druhé dvacetiminutovky objevil Černý a předvedl parádní výkon, když pochytal všechny další střelecké pokusy hostí. K němu se pak postupně přidali i ostatní hráči a převzali režii utkání do vlastních rukou. Během dvaceti minut se jim podařilo vymazat náskok soupeře a své úsilí korunovali tři minuty před koncem vítěznou brankou.