JUN : Junioři smetli Hradec

Zveřejněno 01.02.2010 | jh
SKLH Žďár nad Sázavou Mountfield HK
27., pátek 29.1.2010
SKLH Žďár nad Sázavou - Mountfield HK ZNS - HKR
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma - Jícha, Šír, Horký, Jan, Wasserbauer, Černý - Zadina, Hron, Slavík, Plch, Klíma, Dobiáš, Kunstmuller, Šimon, Hájek, Gregar
Mountfield HK: Alexa(21.Balážik) - Popler, Měsíček, Kotrč, Bujňák, Fink, Vaněk, Jankovský, Macháň, Fiedler, Šafránek, Březina, Kohout, Stehno, Ježek, Vlček, Stíteský, Christ
Branky a nahrávky: 6. Kunstmuller (Šimon), 6. Zadina (Hron), 13. Šír (Hron,Dobiáš), 27. Plch (Hron), 31. Slavík (Hron), 48. Dobiáš (Šír,Horký) – 7. Ježek (Stehno,Vlček). Rozhodčí: Doležal - Vala,Černý. Vyloučení: 9:7. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 2:0,2:1,6:1.
Ž Ď Á R N. S Á Z A V O U - V pátečním zápase hostili naši junioři vedoucí celek tabulky – juniorku Hradce Králové. Hosté v dosavadním průběhu soutěže okusili hořkost porážky pouze ve dvou případech i v tomto utkání byli určitě favority.

Reportáž

Tuto roli však plnili pouze v úvodní pětiminutovce zápasu, kdy si vytvořili mírnou převahu. Pak však převzali otěže zápasu domácí, aby si v rozpětí jedné minuty vybudovali dvougólové vedení. Hosté sice vzápětí snížili, ale to bylo z jejich strany po zbytek zápasu vše. Domácí v dalším průběhu zápasu přidali další čtyři branky a naprosto s přehledem si dokráčeli k překvapivému vítězství. Celý tým v čele z bezchybným brankářem Slámou podal výborný výkon a hostům prakticky nedal žádnou šanci na zvrat v zápase.