KOP - ZNS 4:3 - Plameny opět nedotáhly slibně rozehraný zápas

Zveřejněno 10.12.2022 | Redakce
Kopřivnice SKLH Žďár nad Sázavou
23., sobota 10.12.2022
Kopřivnice - SKLH Žďár nad Sázavou KOP - ZNS
Kopřivnice: Baldik (Kučera) – Már, Ficek, Bail, Kyselý, Marek, Bartošák – Kleniar, Urban, Velecký, Fojtík, Mach, Barčák, Pargač, Indrst, Suchý, Pindel, Gola, Sluštík.
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sláma) – Půža, Lojek, Macek, Grauer, Pleva, Svoboda, Peslar – Prokš, Čejka, Chlubna, Kunstmüller, Bureš, Wasserbauer, Jícha, Vaňkovský, Pilný
Branky a nahrávky: 5. Már (Mach, Indrst), 16. Gola (Indrst, Ficek), 33. Sluštík (Velecký, Indrst), 42. Indrst (Fojtík, Ficek) – 17. Čejka (Prokš, Jícha), 18. Peslar (Vaňkovský), 21. Čejka (Macek, Prokš). Rozhodčí: Martin Maťašovský – Martin Hübl, Matěj Bartoň. Vyloučení: 6:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 533. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 4:3.
Svěřenci Martina Sobotka zavítali v rámci 23. kola druhé ligy do Kopřivnice, se kterou v předchozích utkáních dvakrát prohráli. Domácí šli v zápase do dvoubrankového trháku, ale Plameny ještě do konce prvního dějství dokázali skóre vyrovnat. Ve druhé třetině si naši hokejisté vypracovali místy až drtivý tlak, ale dokázali jej přetavit bohužel pouze jednou brankou. Navíc domácím se na konci druhé části podařilo vyrovnat a do závěrečné třetiny se tak šlo za nerozhodnutého stavu. V ní probíhala oboustranně vyrovnaná partie, ale jak je již posední zápasy pravidlem, štěstí se přiklonilo na stranu domácích a Plameny si tak připisují další nešťastnou prohru. V brance Plamenů se velice dobrým výkonem blýskl mladík Lukáš Vít, který předvedl několik dobrých zákroků. Další zápas odehrají Plameny ve středu, kdy zajíždí na led Hodonína.