Starší žáci dokázali v dohrávce 7. kola zdolat lídra tabulky!

Zveřejněno 10.11.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Dukla Jihlava
7., úterý 9.11.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Dukla Jihlava ZNS - JIH
SKLH Žďár nad Sázavou: Humplík - Beran, Slavíček, Kopecký, Kratochvíl - Teml, Chromý, Lédl, Klíma F., Jaroš, Katolický
Dukla Jihlava: Štěbeták (Novák) - Bačkovský, Tomica, Mašek, Zmrhal, Podroužek - Chvátal, Lihart, Macek, Falta, Koníř, Grabowski, Fink, Kouba
Branky: Lédl 2x, Klíma F. Nahrávky: Katolický 2x, Kratochvíl
V dohrávce 7. kola Ligy starších žáků "A" přivítali mladí Plamínci na svém ledě lídra tabulky, který prozatím v této sezoně ještě neprohrál - HC Duklu Jihlava. V první třetině vše vypadalo dle papírových předpokladů a hosté se dostali do pohodlného dvoubrankového vedení. Od druhé třetiny však svěřenci Milana Řehoře a Vojtěcha Šíra převzali otěže utkání do svých rukou, brankář Humplík zavřel svoji svatyni a jeho spoluhráči díky třem brankám dokázali skóre otočit, a připsali si tak důležité tři body do tabulky. Díky tomu poskočili na třetí místo tabulky.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.
 

Ohlasy po utkání

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): Dneska musím kluky pochválit za to, jak zápas odmakali. Byli jsme téměř 14 dní bez zápasu, což pro nás bylo o to složitější, čemuž odpovídala tomu i první třetina, kterou jsme prohráli 0:2. Od druhé třetině jsme začali byt aktivnější týmem a po zásluze jsme zápas otočili. Kluci vědí, že potřebuji sbírat body, aby se dostali mezi 4 nejlepší a postoupili do finálové skupiny. Jsem rád, že jsme se soupeřem, který ještě neprohrál, dokázali uhrát všechny body. Teď je potřeba dal pracovat tak, abychom si cíl, který jsme si stanovili, splnili.