ZNS - HOD 3:1 - Plameny po solidním výkonu zdolaly Drtiče

Zveřejněno 14.08.2020 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Hodonín
PR2, čtvrtek 13.8.2020
SKLH Žďár nad Sázavou - Hodonín ZNS - HOD
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) - Pleva, Vašíček, Bazala, Beneš, Půža, Čermák J. - Bureš, Adam, Kovářů - Chlubna, Prokš, Kmošek - Čermák D., Kadleček, Medek
Branky a nahrávky: 11. Kadleček (Čermák D., Půža), 34. Půža, 41. Bureš - 52. Komínek. Rozhodčí: . Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0. Diváci: . Průběh utkání: 3:0, 3:1.
Po úvodní prohře v Třebíčí přivítali naši hokejisté na Bouchalkách Hodonín. Po úvodním oťukávání postupně přebíraly Plameny otěže zápasu do svých rukou a díky brankám Kadlečka, Půži a Bureše se dostaly do pohodlného tříbrankového vedení. Až v 54. minutě překonal výborně chytajícího Čápa Komínek a tím upravil konečné skóre na 3:1. V dalším přípravném duelu před startem druhé ligy se naši hráči opět představí na domácím ledu. V úterý na Bouchalkách vyzvou hráče Trutnova.
 

Ohlasy po utkání

Martin Nečas (SKLH Žďár nad Sázavou): Typické jedno z úvodních střetnutí v přípravě na sezónu. Stále testujeme nějaké hráče a zkoušíme různé podoby sestavy, nicméně k tomu hráči přistoupili výborně. Myslím, že jsme po většinu utkání byli lepším týmem a zasloužili jsme si užít pocit vítězství. Soupeř svoji kvalitu měl, ovšem výborný Čápíno v bráně všechny šance soupeře zneškodnil.

Tibor Janás (SHK Drtiči Hodonín): „Do utkání jsme nastoupili po třech trénincích na ledě, což bylo samozřejmě znát. Soupeř na rozdíl od nás trénuje již dva týdny, v úterý odehrál zápas s Třebíčí. My máme některé kluky zraněné, jiní hráči jsou pracovně vytížení. Šanci ale dostali nové tváře, včetně juniorů ze Zlína nebo mladých hráčů z Hodonína. Dobrý zápas odehrál teprve čtrnáctiletý Richard Marek, slušný výkon podal i jeho bratr René Marek. Zápas i přes porážku splnil svůj účel. Soupeř byl první dvě třetiny lepší, přesto i my jsme si vypracovali spoustu vyložených šancí, nedali jsme snad šest nebo sedm samostatných nájezdů. Za nasazení a bojovnost musím mužstvo pochválit. Kluci bojují o místo, příležitost dostanou i v pátek proti Velkému Meziříčí, kde bude sestava ještě více okleštěná. Stabilní hráče a opory pošetříme, prostor dostanou výhradně mladí kluci.“ (https://www.shkhodonin.cz)

Fotogalerie