Starší dorost srovnal Krkonoše se zemí

Zveřejněno 16.09.2016 | mk
Krkonoše SKLH Žďár nad Sázavou
1., pátek 16.9.2016
Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou KRK - ZNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta - Marek, Pachl - Melichar, Budín - Klodner, Poizl - Jirčík Koudelka , Nečas, Březina - Pytlík, Nagy, Falzrachmanov - Berčík, Gergel, Primožič
Branky SKLH Žďár n.S.:2. Nagy (Pytlík), 3. Fajzrachmanov, 10. Koudelka (Marek, Březina), 12. Fajzrachmanov (Nagy), 14. Pytlík (Fajzrachmanov, Nagy). 30. Pytlík (Nagy), 31. Nečas, 34. Klodner (Pytlík, Nagy), 44. Nagy (Fajzrachmanov), 45. Berčík (Gergel), 50. Nečas, 54. Pytlík (Jirčík), 56. Nečas, 60. Pytlík, 60. Berčík (Primožič, Gergel).

Rozhodčí: Veselý - Schánil, Bednář. Vyloučení: 3:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 34.

T R U T N O V - Famózním způsobem vstoupili do ligové soutěže starší dorostenci SKLH. V Trutnově deklasovali HC Krkonoče 3:15. O výhře v prvním zápase sezóny rozhodli již v první třetině, kterou vyhráli 0:5, ve druhé již ve svém výkonu polevili a dovolili soupeři odehrát vyrovnanou partii (3:3). Ta závěrečná však již byla opět v plné režii mladých Plamenů (0:5).

Ilustrační foto: René Rámiš

 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
"Vstup do utkání nám vyšel na výbornou. Soupeře jsme dostali pod tlak díky dobrému pohybu a kombinaci, což vedlo po pěkných brankách k jasnému vedení 5:0 po první třetině. Jak už to bývá, přišlo uspokojení, přestože jsme kluky upozorňovali o přestávce na to, že je třeba takto hrát celých 60 minut. Druhá třetina z naší strany nebyla dobrá, soupeř nás několikrát dostal pod tlak, vázla rozehrávka a jen díky Radostovi v brance to bylo po druhé třetině 8:3. Třetí třetina byla asi nejpovedenější, soupeři trochu docházely síly a branky na našem kontě přibývaly. První utkání jsme zvládli, ale víme, že těžší soupeři nás ještě čekají. Kluky musím celkově za výkon pochválit."