Přestřelka vítěze nepřinesla

Zveřejněno 20.08.2013 | ok
SKLH Žďár nad Sázavou Lední medvědi Pelhřimov
prip., úterý 20.8.2013
SKLH Žďár nad Sázavou - Lední medvědi Pelhřimov ZNS - PEL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (32. Vlach) – Staněk, Střecha, Doležal, Pleva, Jan, Smejkal, Mareček, Fedoskov, Krupka, Vítek, Plachý (C), Kunstmüller, Hron, Dítě, Man, Kotlík, Kočan, Šimon, Ludvík, Čejka
Lední medvědi Pelhřimov: Jíra (31. Čekal) – Brychta, Rašner, Beneš, Kasalý, Pecen, Kozlík, Semrád, Szilva, Havel, Kubát, Bezdě, Hadrava, Votápek, Pelán, Svoboda
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V úterní podvečer na stadionu na Bouchalkách odehrály Plameny svůj třetí přípravný duel. Ovšem po menší přestřelce si domácí borci nepřipsali ani porážku ani výhru.

Reportáž

Plameny nevstoupily do utkání tím nejlepším způsobem, když na trestnou lavici usedl v osmé minutě Jan Ludvík, ovšem paradoxně to byli oni kdo se dostal do vedení. Kapitán Jiří Plachý rozvlnil síťku 38 sekund po vyloučení domácího hráče.

Závěr prvního dějství však jednoznačně patřil Spartaku. Nejprve se ve 14. minutě trefil opět v oslabení David Kozlík a necelé dvě minuty před první sirénou zajistil Pelhřimovu vedení Jakub Brychta.

I druhé dějství vyznělo lépe pro tým z Pelhřimova. V 28. minutě zajistil hostům dvoubrankové vedení Petr Votápek. V polovině utkání se v obou týmech objevili noví muži v maskách.

Ve třetím dějství se schylovalo k velkému obratu domácích, jelikož se hned po sedmácti sekundách trefil přesně Lukáš Krupka. Následné vyrovnání i otočení skóre zápasu zajistil dvěma trefami během čtyř minut a šesti sekund Josef Hron. Nadšení domácích fanoušků však během devíti vteřin zkazil přesnou trefou Bohouš Svoboda.

Ve čtvrtek od 18 hodin Vás zveme na další přípravný zápas. Tentokrát přivítáme Techniky z Brna.

Fotogalerie