SKLH Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí
24., neděle 20.2.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Velké Meziříčí ZNS - VEL
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor - Trejbal M., Chlubna, Čermák, Leskour, Melichar, Pachl T., Pelikán, Pintera
Branky a nahrávky: 7.Chlubna(Trejbal), 26.Trejbal, 41.Trejbal, 44.Chlubna(Trejbal), 48.Pachl(Pelikán), 58.Chlubna(Trejbal), 59.Chlubna(Trejbal).
Diváci: 30.
Průběh utkání: 1:0,1:2,5:2,5:4,7:4.

Reportáž

Předchozí zápas s Velkým Mezičíčím naši kluci vysoko prohráli a tentokrát nechtěli dopustit, aby se toto opakovalo. Začátek zápasu tomu však neodpovídal.
V úvodních minutách 1.třetiny byl jasně lepší soupeř. Zatlačil nás do obrany a několik minut jsme se prakticky nemohli dostat na půlku soupeře. Tomuto úvodnímu tlaku jsme odolali a z první naší šance se nám v 7.minutě podařilo dát gól. Soupeř sice za chvíli vyrovnal, ale našim se od té doby podařilo vyrovnat hru a ke konci třetiny jsme získávali převahu my.
Druhá třetina byla herně poměrně vyrovnaná. Nejdříve se vedení ujal soupeř, naši však záhy zase srovnali stav. Obě mužstva měla do konce třetiny ještě několik šancí, ale oba brankáři už za svá záda nic nepustili.
Ve třetí třetině se nám poměrně rychle, během 7 minut, podařilo vytvořít tříbrankový náskok a zápas se zdál rozhodnutý. Soupeř však během dalších minut snížil opět na rozdíl jedné branky. Naši však v závěrečných minutách díky vstřeleným dvěma brankám strhli definitivně vítězství na svoji stranu.