Dukla Jihlava SKLH Žďár nad Sázavou
20., neděle 23.1.2011
Dukla Jihlava - SKLH Žďár nad Sázavou JIH - ZNS
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor - Křehlík, Hromádka, Trejbal, Melichar, Čermák, Pintera, Pachl, Leskour, Pelikán
Branky a nahrávky: 3.Hromádka(Trejbal), 15.Hromádka(Křehlík), 18.Křehlík(Melichar), 24.Trejbal(Křehlík), 43.Hromádka, 60.Melichar.
Diváci: 40.
Průběh utkání: 1:0,1:1,2:1,2:4,3:4,3:6.

Reportáž

Jihlavská Dukla je soupeř, kterého se nám v letošní sezóně ještě nepodařilo porazit. V dnešním zápase jsme chtěli tento stav změnit. Nastoupili jsme téměř v kompletní sestavě.
Zápas měl hned od začátku o poznání svižnější tempo, než zápas předchozího dne s Třebíčí. Soupeř otevřel skóre hned ve 2.minutě, když jeho útočník unikl naší obraně. Našim se podařilo hned o minutu později vyrovnat po pěkné kombinační akci Trejbal-Hromádka. Soupeř se opět ujal vedení v 9.minutě. Hra se dále přelévala ze strany na stranu. Především naše první řada si vytvořila několik gólových příležitostí. V 15.minutě po skvělé nahrávce Křehlíka se dostal do samostatného úniku Hromádka a srovnal stav zápasu. Do konce první třetiny jsme se dostali do vedení, když se k odraženému puku dostal Křehlík a přehodil už ležícího brankáře.
V druhé třetině jsme pokračovali v dobrém výkonu. Ve 24.minutě se nám díky Trejbalovi podařilo zvýšit vedení. Soupeř však do konce třetiny ještě snížil opět na rozdíl jednoho gólu.
Do třetí třetiny obě mužstva nastupovala s tím, že nic není ještě rozhodnuto a obě bojovala o vítězství. Nám se brzy podařilo zvýšit opět na rozdíl dvou gólů díky Hromádkovi. Ke konci třetiny soupeř ve snaze o vyrovnání odvolal brankáře. Melichar však vybojoval puk a dovezl ho až do prázdné branky. Po dobrém výkonu jsme toto utkání vyhráli.