SKLH Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí
10., neděle 7.11.2010
SKLH Žďár nad Sázavou - Velké Meziříčí ZNS - VEL
SKLH Žďár nad Sázavou: Jambor, Křesťan - Melichar, Pintera, Chlubna, Křehlík, Hromádka, Pelikán, Trejbal M., Čermák, Jindra, Pachl T., Němec L., Brož
Branky a nahrávky: 7.Chlubna(Jindra), 14.Chlubna, 17.Hromádka(Trejbal), 24.Pachl T.(Jindra), 25.Křehlík(Melichar), 38.Melichar(Hromádka), 60.Melichar(Trejbal).
Diváci: 40.
Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:2, 6:2, 6:5, 7:5.

Reportáž

Dnešní utkání začalo spíše vlažným tempem. První třetinu se hra odehrávala především uprostřed hřiště a oba brankáři se několik minut spíše nudili. První vážnou šanci vstřelit gól naši hráči využili a tak jsme se v 7.minutě ujali vedení. Poté jsme hru trochu zlepšili a do konce třetiny vstřelili ještě další dva góly. Po první třetině jsme tedy vedli 3:0. Druhá třetina byla po hokejové stránce lepší. Obě mužstva si vytvářela více šancí a častěji se dostávala na dostřel k brance. I přes neyyužitá trestná střílení na obou stranách se našim hráčům podařilo zvýšit vedení na 6:2. Do třetí třetiny jsme nastoupili s tím, že zápas je skoro vyhraný. Soupeř si to ale nemyslel. Přidal na důrazu a pět minut před koncem zápasu se mu podařilo snížit stav na rozdíl jedné branky. Vyrovnání už však naši hráči nepřipustili a v poslední minutě si pojistili vítězství.