Tigers Zlín SKLH Žďár nad Sázavou
N3, sobota 10.12.2022
Tigers Zlín - SKLH Žďár nad Sázavou TGZ - ZNS
Tigers Zlín: Brázdil (Prokop) — Mišurec, Harásek, Číhal, Horký — Tomaštík, Palička, Charvát, Tureček, Dvořák, Teplinec, Vaverka, Korvas, Tomek, Zalubil.
SKLH Žďár nad Sázavou: Holý (Hrnčíř) — Stehlík, Pavelka, Kment, Teml D., Bartoň — Benc, Stoček, Řehoř, Teml M., Marek, Lorenc.
Branky a nahrávky: 1. Palička (Zalubil), 37. Tureček, 44. Tureček, 53. Číhal (Zalubil) - 10. Řehoř (Lorenc, Teml M.), 10. Řehoř, 20. Benc (Teml M.), 27. Lorenc (Teml M.), 42. Teml M. (Řehoř, Lorenc), 48. Řehoř, 59. Řehoř (Teml M., Lorenc).

Reportáž

Áčko starších žáků se v sobotu vydalo v relativně okleštěné sestavě na led Zlína, kde sice dostalo velmi rychlou první branku hned v 1. minutě utkání, ale podařilo se mu ještě v první třetině odskočit do vedení 3:1. To navíc před polovinou zápasu Plamínci navýšili na tříbrankový rozdíl, který byl nakonec rozhodující. Domácí vždy snížili pouze na rozdíl dvou branek, ale Plamínci si své vedení pohlídali a velmi bojovným výkonem obrali domácí o všechny body a po zásluze si připsali vítězství 7:4. Bojovnost ocenil také trenér Milan Řehoř: “Kluci se ve slepené sestavě obrovsky semkli a odbojovali celý zápas, opravdu klobouk dolů přede všemi,” chválil své svěřence Řehoř po zápase.