Velké Meziříčí SKLH Žďár nad Sázavou
13., neděle 6.11.2022
Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou VEL - ZNS
Velké Meziříčí: Chylík (Raus) - Antalíková, Frišhans, Balga, Vrábel - Šantora, Večeřa, Valík, Karásková, Bednář, Šafránek, Černý, Martinec, Kříž.
SKLH Žďár nad Sázavou: Hrnčíř (Halamka) - Stehlík, Rosecký, Popela - Benc, Lupoměch, Dostál, Mikoláš, Špaček, Kratochvíl, Bukáček.
Branky a nahrávky: 3. Karásková (Valík), 4. Bednář (Černý), 21. Martinec (Večeřa), 27. Valík (Karásková), 35. Večeřa (Šafránek), 43. Martinec (Černý), 53. Valík (Večeřa), 59. Černý (Karásková) - 29. Benc, 38. Dostál (Popela), 38. Lupoměch (Stehlík), 51. Bukáček (Lupoměch), 59. Benc.

Reportáž

Béčko starších žáků odehrálo víkendový dvojzápas, v neděli se žďárští vydali na led Velkého Meziříčí, kam ale odjeli ve velmi okleštěné sestavě, navíc se třemi hokejisty z kategorie mladších žáků, takže je nečekalo nic snadného. Plamínci ale předváděli v celém zápase velmi bojovný výkon a Velkému Meziříčí byli vyrovnaným soupeřem, takže i přes konečnou prohru trenéři své svěřence chválili. Rozhodujícím faktorem zápasu bylo štěstí v zakončení, které bylo na hokejkách domácích hokejistů.

 

Ohlasy po utkání

David Pazourek (SKLH Žďár nad Sázavou): "Kluci si sáhli na dno svých sil. Z mého pohledu utkání rozhodlo štěstí v zakončení. I přes prohru jsem s výkonem velice spokojený a je potřeba na něj navázat i příští týden."