SKLH Žďár nad Sázavou Chrudim
1., čtvrtek 8.12.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Chrudim ZNS - CHR
SKLH Žďár nad Sázavou: Nejedlý (Holý) - Marek, Drdla, Benc, Teml D., Vtípil, Studený - Teml M., Koutník, Lorenc, Řehoř, Němec, Kunc, Schneider, Malenovský, Toman.
Chrudim: Pavlík (Šprync) - Kekula V., Sedlák, Urválek, Paar, Řivnáč - Nácal, Vach, Kekula J., Pavliš, Dvořák, Procházka, Pithart, Renner, Sochor.
Branky a nahrávky: 15. Malenovský (Drdla), 25. Teml D., 27. Řehoř (Lorenc, Teml M.), 38. Řehoř (Kunc), 38. Lorenc (Teml M.) - 10. Nácal (Procházka), 43. Řivnáč, 47. Řivnáč.

Reportáž

“Deváťáci” ve čtvrtek nastoupili na domácím ledu proti Chrudimi, která hned v úvodu první třetiny začala velmi svižně a domácí tým zaskočila svou aktivitou, díky čemuž vstřelila první branku utkání a ujala se vedení 1:0. Žďárští ale dokázali srovnat s Chrudimí krok a i zásluhou častých vyloučení hostujícího celku bylo na Bouchalkách brzy srovnáno 1:1, když se ve dvojnásobné přesilové hře trefil kapitán Plamínků, Tadeáš Malenovský. Druhá třetina již patřila domácím, kteří se slepenými góly v rozmezí dvou minut hned na začátku druhého dějství dostali do dvoubrankového vedení, které navíc ještě dvěma trefami ve 38. minutě navýšili již na 5:1. Ve třetí části hostující tým zlepšil svoji hru a nepříjemně se dotahoval, nakonec ale Plamínci uhájili vedení a připsali si vítězství 5:3.