SKLH Žďár nad Sázavou Poděbrady
11., neděle 30.10.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Poděbrady ZNS - POD
SKLH Žďár nad Sázavou: Holý (Halamka) - Pavelka, Kment, Teml D., Bartoň - Plachý, Stoček, Řehoř, Klíma, Teml M., Lorenc.
Poděbrady: Vavřina - Koubek, Havlina, Chramosta, Šimánek - Cvrček, Pinkas, Sedlák, Luxemburková, Fiala, Polačko, Meišner, Chára, Popek.
Branky a nahrávky: 17. Řehoř, 17. Klíma, 19. Klíma (Řehoř), 21. Klíma, 44. Řehoř, 56. Klíma (Řehoř, Teml M.), 60. Řehoř (Klíma) - 2. Chára (Polačko), 5. Cvrček (Popek, Sedlák), 21. Meišner (Luxemburková), 31. Cvrček, 36. Luxemburková (Meišner, Popek).

Reportáž

Druhé utkání ve dvou dnech sehrálo Áčko mladších žáků na Bouchalkách proti celku z Poděbrad. Začátek domácím hokejistům příliš nevyšel, soupeř je výrazně přehrával a jen díky skvělému výkonu Ondry Holého v brance a obětavosti hráčů jsme prohrávali “pouze” 0:2. Plamínci se pak dostali k několika velkým šancím a vytěžili z nich maximum, když ještě do konce první třetiny otočili skóre na 3:2. Navíc hned 8 sekund po začátku druhé třetiny přidali další gól a vedli už o dvě branky. Také hosté ale zápas nevzdali a podařilo se jim dostat opět do vedení, nicméně žďárští díky obrovskému odhodlání dnešní zápas vyhrát podruhé skóre otočili a zvítězili 7:5. Je na místě vyzvednout skvělý výkon brankáře Holého, který výrazně pomohl jeho týmu k výhře. Trenér Milan Řehoř byl po zápase s výkonem svých svěřenců velmi spokojen.

 

Ohlasy po utkání

Milan Řehoř (SKLH Žďár nad Sázavou): „Dneska jsem u kluků viděl odhodlání jít za vítězstvím, měli obrovské srdíčko, od golmana po posledního hráče. Byl to náš asi nejlepší zápas sezony a já doufám, že v takových výkonech budeme pokračovat. Dneska patří klukům velké díky."

Fotogalerie