Vítkovice Ridera SKLH Žďár nad Sázavou
ČF3, neděle 12.3.2017
Vítkovice Ridera - SKLH Žďár nad Sázavou VIT - ZNS
Vítkovice Ridera: N. Malík – Cubo, Kočí, Bystroň, Smolka, Zapletal, Raška, F. Plánka, Smička – Vojtovič, Tvrdý, Kylnár, Lewandowski, Zajíc, Brada, V. Plánka, Pastor, Ivan, Krejsa, Vjačka, Beránek,
SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný – Černohorský, Pachl, Klodner, Poizl, Pytlíková – Jindra, Štola, Tomek, Pytlík, Malenovský, Trejbal, Puczek, Gergel, Hromádka
Branky a nahrávky: 38. Pastor (Beránek, Lewandowski), 41. Krejsa (Beránek), 43. Beránek (Krejsa, Lewandowski) – 54. Pytlík. Rozhodčí: Volf – Novák, Blaha. Vyloučení: 6:5, navíc Smička (TS). Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 156. Střely na branku: 35:39. Průběh utkání: 3:0, 3:1.

Reportáž

První třetina naznačila, že to bude velký boj a že jde o hodně. Vítkovice měli hned zkraje zápasu fantastickou šanci jít do vedení, protože si zahráli přesilovku pět na tři ale ta zůstala nevyužita, stejně tak jako ostatní šance z první třetiny na obou stranách.

Druhá třetina se nesla v podobném stylu, velmi vyrovnaný hokej, ale do vedení šli v osmatřicáté minutě domácí, když Novotného prostřelil David Pastor - 1:0.

Mnohem horší byl pro Plameny vstup do třetí třetiny, protože hned po sedmi sekundách zvýšil Josef Krejsa - 2:0. A o tři minuty později rozhodl Adam Beránek - 3:0.

Za žďárské hokejisty snížil v přesilové hře ve čtyřiapadesáté minuty Jaromír Pytlík, ovšem na víc se hosté nezmohli a sezona pro ně skončila - 3:1.