SKLH Žďár nad Sázavou Warriors Brno
N3, neděle 11.12.2016
SKLH Žďár nad Sázavou - Warriors Brno ZNS - WBR
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta – Marek, Klodner, Poizl, Geba, Budín, Melichar, Pachl – Březina, Koudelka, Pytlík, Primožič, Cibula, Gergel, Berčík, Nagy, Nečas, Sedlák.
Warriors Brno: Pleticha (Horký) – Miloš, Daněk, Pipa, Rafaj – Malý, Jedlička, Bocián, Mudrych, Macháň, Šutera, Antoňů, Pogatschnig, Klenec, Šmahel.
Branky a nahrávky: 7. Nagy (Pachl, Koudelka), 20. Březina (Nečas), 36. Berčík (Březina, Nečas), 41. Berčík (Březina), 54. Berčík (Primožič) – 9. Macháň (Antoňů). Rozhodčí: . Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 165.
 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
"Na nedělního soupeře z Brna, který praktikuje nepříjemný, ale férový hokej, se kluci dobře vyspali. Od úvodního buly byli aktivnější a Nagy po samostatné akci otevřel skóre. Hosté sice po nenápadné střele vyrovnali, ale potom začal úřadovat náš první útok. Nejprve ještě v první třetině Březina po spolupráci s Nečasem vrátil vedení na naši stranu, ve druhé zvyšoval na 3:1 důrazný Berčík, který hned na úvod posledního dějství přidal čtvrtý gól. Hosté si poté vytvořili několik slibných příležitostí, ale v té době už byl Radosta ve "správné provozní teplotě". Pátou branku si připsal po Primožičově nabídce Gergel. Lepší start do nadstavby jsme si nemohli přát. Kluci díky.

Celé mužstvo i realizační tým SD si nesmírně váží podpory a atmosféry, kterou jim svým povzbuzováním vytvořili diváci v čele s členy našeho fanklubu a věříme ve vaši podporu také v dalším domácím utkání proti Karlovým Varům v neděli 18. prosince. ŠAKALOVÉ, byli jste skvělí, DÍKY."

Fotogalerie