Tábor SKLH Žďár nad Sázavou
16., neděle 20.11.2016
Tábor - SKLH Žďár nad Sázavou TAB - ZNS
Tábor: Lekeš (Klestil) – Tesař, Duda, Bouška, Drhovský, Vávra, Jelínek – Zavadil, Škoda, Himpan – Harazin, Škrdleta, Kratochvíl – Adamec, Masopust, Holý.
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta - Budín, Marek, Melichar, Černohorský, Klodner, Poizl, Berčík, Sedlák, Koudelka, Březina, Nečas, Fajzrachmanov, Nagy, Cibula, Pytlík, Gergel.
Branky a nahrávky: 14. Fajzrachmanov (Nečas), 53. Nagy (Fajzrachmanov), Melichar (Cibula) Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
"V souboji o první místo a jistotu postupu byl k vidění pěkný útočný hokej. Do vedení nás poslal v oslabení přesně zakončeným blafákem Fajzrachmanov. Poté se obě mužstva předháněla v zahazování šancí a oba brankáři předváděli úžasný výkon. Radosta k naší spokojenosti vydržel až do konce s čistým štítem, domácího Klestila dokázal překonat po skvělé spolupráci druhého útoku v 51.minutě Nagy. Pojistku přidal v závěru výborně hrající Berčík, který snad tímto protrhl střeleckou smůlu. Kolektivní, bojovný výkon, podpořený jistým Radostou, posunul SD SKLH definitivně do dalších bojů o vysněnou Extraligu SD. Celému týmu se klaním a děkuji."