SKLH Žďár nad Sázavou Warriors Brno
4., středa 28.9.2016
SKLH Žďár nad Sázavou - Warriors Brno ZNS - WBR
SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta - Marek, Pachl, Melichar, Budín - Sedlák, Koudelka, Nečas, Březina, Berčík, Nagy, Cibula, Jirčík, Fajzrachmanov
Warriors Brno: Horký - Miloš, Daněk, Pípa, Rafaj, Konečný - Kunst, Malý, Jedlička, Bocian, Mudrych, Šmahel, Macháň, Antonů
Branky a nahrávky: 7.Melichar (Cibula), 46.Berčík (Melichar, Radosta), 53.Fajzrachmanov (Nagy)
Rozhodčí: Homola - Mejzlík, Šťastná
Vyloučení: 4:2 navíc Cibula (ZNS) 10 min OT Využití: 1:0 V oslabení: 0:0
Diváci: 60
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1

Reportáž

Na Bouchalky zavítal ve středu další z aspirantů na postup do extraligy. K vidění byl rychlý hokej plný osobních soubojů hned od úvodního buly. První třetina přinesla vedení 1:0, když se po střele Melichara od modré před brankou nejlépe zorientoval Březina a propasíroval kotouč do branky.

Druhá perioda začala velkým náporem hostí, ale díky obětavosti všech hráčů včele s Radostou v brance, se hosté prosadit nedokázali. To se jim však podařilo hned v úvodu závěrečné části, kdy využili zmatků v naší obraně. Bylo jasné, že rozhodne jediná branka. Tu vstřelil při přesilové hře po krásné individuální akci Nagy, který projel celým hřištěm a nedal brankáři Warrioru nejmenší šanci.

Žďárští se pak soustředili na pečlivou obranu středního pásma a vyráželi do brejků. Pojistku na vedení domácích přidal Fajzrachmanov, který si z rohu vybruslil až mezi kruhy a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

 

Ohlasy po utkání

Radovan Biegl (trenér SKLH Žďár nad Sázavou):
"Klukům patří velké poděkování za skvěle odvedený výkon, celé mužstvo šlapalo na 100%. Zvláštní kapitolou pak byl Radosta v brance, který pochytal přes 60 střel hostí. Smekám klobouk..."