BK Havl.Brod SKLH Žďár nad Sázavou
21., neděle 15.12.2013
BK Havl.Brod - SKLH Žďár nad Sázavou HBR - ZNS
BK Havl.Brod: Hanák – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň, Krtek – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Hendrych, Michalička, Michálek (C), Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, Trejbal, Švanda, Jankovský – Nečas (A), Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Nedvěd (A), Kaut, Nový, Havránek (C), Matys, Geba.
Branky a nahrávky: 43. Březina (Veverka), 59. Michálek (Benák) – 5. Matys (Zahradník), 25. Nedvěd (Srnský, Macky), 50. Havránek (TS), 56. Havránek (Nečas, Trejbal).
Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Martin Lukač. Vyloučení: 5+4 Využití: 0:3. V oslabení: 0:0
Diváci: 78
 

Ohlasy po utkání

Karel Dvořák (HC Rebel Havlíčkův Brod): To je pořád taková jedna a ta samá písnička. Naše produktivita je žalostná. Když se podíváme, co nám dávají soupeři za branky, tak mi si takové šance nevypracujeme. Bohužel, málo střílíme. Když dáme patnáct, šestnáct, sedmnáct střel na branku za zápas, tak těžko dáme nějaké branky. V defenzivě uděláme pár chybiček, soupeř nás potrestá. My se na ty branky moc nadřeme. Jsme tam, kde jsme. Teď máme vánoční přestávku, tak se pokusíme dát nějak do kupy a zabojovat, protože ta šance tady pořád ještě je.

Martin Sobotka st. (SKLH Žďár nad Sázavou): My jsme věděli, že nás tu čeká těžké utkání. Brod potřebuje každý bod k záchraně, takže bylo jasné, že bude bojovat. Šli do nás od první minuty, šli důsledně do těla, dobře bruslili. My jsme dneska, nechci tak ale snižovat kvalitu Havlíčkova Brodu, předvedli jeden ze slabších výkonů, protože nám to nebruslilo, špatně jsme kombinovali. Trochu nás mrzí, že poslední dobou střídáme výkony, když porazíme Liberec, Slavii a pak přijedeme do Jihlavy, kde dostaneme šestku, a pak předvedeme takovouhle hru v Brodě, kde sice vyhrajeme, ale objektivně řeknu, že dnes jsem spíš rád za body, než za předvedenou hru. Brod bojoval, hrál dobře, měl šance a kdybychom v první třetině nevedli 1:0, mohli jsme prohrávat a ty body dneska nemít.