Benátky n. J. SKLH Žďár nad Sázavou
28., pátek 23.3.2012
Benátky n. J. - SKLH Žďár nad Sázavou BNJ - ZNS
Benátky n. J.: Pošmourný(Svoboda) - Ivanov, Macura, Černý Mi., Šípek, Tišev, Majstr, Heran, Šícha, Kalfiřt, Matoušek, Hošek, Černý Ma.,Válek, Bukolská, Novotný, Fiala, Šebor, Šimon
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček) - Němec A.(C), Vlček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Partl, Němec R., Prchal - Machala, Šimák, Kaut - Havránek, Nečas, Rozmarín
Branky a nahrávky: 50.Kalfiřt (Heran), 59.Matoušek - 22.Němec R. (Havránek), 27.Nečas (Havránek), 48.Šimák (Němec R.)
Rozhodčí: Strunecký - Nejedlo, Strapáč
Vyloučení: 5:9
Využití: 0:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 30:30
Průběh utkání: 0:3, 2:3

Reportáž

V dohrávce odloženého 28.kola zajížděli v pátek 23.března 2012 mladší dorostenci SKLH Žďár nad Sázavou na led Benátek nad Jizerou. Ve vyrovnaném utkání šli hosté až do vedení tři nula. Domácí v posledních deseti minutách ještě dokázali utkání zdramatizovat a snížit na tři dva. Vyrovnávací branku se jim však ani v power play vstřelit nepodařilo a Plameny si oba body poměrně zkušeně pohlídaly.
Poslední mistrovské utkání letošní sezony sehrají žďárští v sobotu 24.března 2012 v 17:30 na Bouchalkách, když budou na svém ledě hostit celek HC Krkonoše.
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Myslím, že Benátky na nás byly docela nachystané a celkem rády by nás porazily. I proto mělo utkání na konec sezony velmi dobrou úroveň. Pěkný kombinační hokej s rychlým pohybem se hrál po celé utkání. Přispěla k tomu i vysoká kvalita ledu na benáteckém stadionu, která nás doslova překvapila. Kluci utkání odmakali a zaslouží si pochvalu. Doufám, že alespoň takový výkon odvedou i v sobotu při posledním mistráku sezony a pak už budou alespoň měsíc jen odpočívat :-)))