Krkonoše SKLH Žďár nad Sázavou
27., čtvrtek 23.2.2012
Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou krk - ZNS
Krkonoše: Hlubuček - Stanev(C), Erban, Mikulík, Jiřička, Kynčl, Chleborát, Moník J., Moník F., Tatar, Exner, Sacher, Lamač, Rychlovský, Juněk
SKLH Žďár nad Sázavou: Strýček(Peška) - Němec A.(C), Vlček, Macek, Klíma, Linsbauer, Machovec - Machala, Prchal, Šmída - Šimák, Němec R., Zajíc - Havránek, Nečas, Kaut - Peschout, Partl, Rozmarín
Branky a nahrávky: 6.Rychlovský (Tatar), 30.Sacher (Junek), 34.Tatar (TS), 60.Chleborát (Erban) - 12.Němec A. (Nečas, Němec R.), 37.Havránek (Kaut, Prchal), 46.Šmída (Nečas, Linsbauer), 47.Prchal, 48.Nečas (Havránek,Šmída), 60.Němec A.(Nečas)
Rozhodčí: Veselý - Tatar, Schánil
Vyloučení: 4:6 +TS
Využití: 1:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:24
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:5, 4:5, 4:6

Reportáž

Poměrně vyrovnaná hra v první části přinesla po jednom gólu v v každé brance. Nejprve domácí potrestali chybu v rozehrávce hostí a poté se Žďár prosadil po zpětné přihrávce na obránce.
Ve druhé třetině dominovali na ledě hráči Krkonoš. Po pěkné kombinační akci zakončené do prázdné branky zvýšili na dva jedna a po trestném střílení dokonce na tři jedna. Hostům se podařilo z minima střel vytěžit kontaktní branku na tři dva a za tohoto stavu se odcházelo do kabin před posledním dějstvím.
Do poslední části nastoupil do zápasu úplně jiný hostující tým. Po korekci v sestavě předvedl prvních deset minut třetí třetiny ofenzivní smršť korunovanou třemi góly v rozmezí třech minut. Nejprve pěknou kombinační akci vyšperkoval ještě zakončující hráč krásnou kličkou a srovnal stav utkání. Poté padl gól po velkém důrazu při obléhání domácí branky a do kolen poslala Krkonoše opět krásná kombinační akce, kdy kotouč putoval přes tři hráče až do domácí klece. Třičtvtě minuty před koncem ještě, v přesilové hře domácí snížili, ale jejich naděje utnuly v následné power-play ihned po buly hráči Žďáru nad Sázavou trefou do prázné branky.
Hned v sobotu 25.února 2012 pokračuje liga mladšího dorostu dalším kolem v němž zajížďějí hráči SKLH na horký led Benátek nad Jizerou.

Ostatní výsledky 27.kola skupiny 1-6 :
Liberec B  -  Č.Budějovice B             1:4
Benátky nad Jizerou  -  Tábor            odloženo
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Dvě třetiny jsme měli problém, aby jsme si dokázali alespoň přihrát, pokud se nám to podařilo padla z toho hned branka. Do třetí třetiny jsme s museli zamíchat se sestavou a ono to začalo hned fungovat jak když se "zmáčkne vypinač". Dali jsme pěkné branky a hráli opravdu dobře. Je jen otázkou proč takhle nemůžeme hrát už od začátku zápasu, když mužstvo na to jednoznačně má. V hlavách některých hráčů se dějí moc nepěkné věci a potom tak vypadá i jejich přístup k zápasu.