Tábor SKLH Žďár nad Sázavou
24., čtvrtek 26.1.2012
Tábor - SKLH Žďár nad Sázavou TAB - ZNS
Tábor: Petřík(Němec) - Duben, Hejna, Horák, Hošek, Jelínek, Kadilák, Kakos D., Kakos L., Nehoda, Novák, Prchal Vá., Prchal Vo., Růžek, Straka, Štěpán, Točík, Trska, Veselý(C), Vlk
SKLH Žďár nad Sázavou: Strýček(Peška) - Němec A.(C), Klíma, Macek, Vlček, Linsbauer, Huňáček - Kaut, Prchal, Šmída - Zajíc, Šimák, Rozmarín - Havránek, Nečas, Machala - Partl, Peschout
Branky a nahrávky: 24.Kaut(Prchal), 27.Rozmarín(Zajíc), 60.Šmída(Němec A.)
Rozhodčí: Packa - Novák, Mazák
Vyloučení: 2:3
Využití: 0:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:22
Průběh utkání: 0:0, 0:3

Reportáž

Přestože hrál ve čtvrteční večer první s druhým, byl favorit celkem jasný. Tábor prochází soutěží jako nůž máslem a se Žďárem měl letos ze vzájemného měření sil dvě výhry.
V první třetině to jasně potvrzoval. Jen díky golmanovi a troše štěstí neodcházeli hosté do kabiny s dvou až tříbrankovým přídělem. V začátku druhé části pokračoval tlak Kohoutů, ale od poloviny utkání hosté hru vyrovnali a začali zjišťovat, že "dneska by to šlo". Myšlenku začali realizovat hned v zápětí a do konce třetiny vstřelili dvě branky. Táborští se samozřejmě ve třetí části nechtěli smířit s průběžným výsledkem a tlačili se do žďárského brankovistě s neutuchající silou. Nadšeně a obětavě hrající hosté společně s výborně chytajícím brankářem však ukrajovali ze zápasu minutu po minutě. Krušno jim bylo hlavně při přesilových hrách domácích v poslední desetiminutovce. Na hole domácích se však začala vkládat nervozita a tak i jejich nejvyloženější šance zůstaly nevyužity. V závěrečné powerplay hosté pečetili vítězství do prázdné branky. Body z Tábora si letos nikdo moc nevozí a proto byla po utkání radost Žďáru velká.
Další utkání sehrají žďárští na svém ledě ve čtvrtek 16.února 2012 v 16:30 proti rezervě mladšího dorostu Českých Budějovic.

Ostatní výsledky 24.kola skupiny 1-6 :
Č.Budějovice B - Krkonoše                5:4
Benátky n.Jiz. - Liberec B               3:2
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Tábor má kvalitní mužstvo, jsem rád že jsme výhráli. Na naší straně jsem po nějaké době opět viděl "tým, který chce vyhrát". Chválím všechny co v Táboře byli. Vyzvednout ale musím výkon brankáře Martina Strýčka a kapitána Ády Němce. Gratuluji k prvnímu zásahu v dorostenecké kategorii benjamínkovi mužstva Martinu Kautovi.