SKLH Žďár nad Sázavou Tábor
20., čtvrtek 5.1.2012
SKLH Žďár nad Sázavou - Tábor ZNS - TAB
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Hanák) - Němec A., Huňáček, Linsbauer, Klíma, Macovec - Šimák, Šmída, Rozmarín - Havránek, Nečas, Němec R. - Peschout, Prchal, Křížek - Indra, Machala
Tábor: Petřík(Němec) - Duben, Horák, Hošek, Jelínek, Kadilák, Kakos, Nehoda, Prchal, Růžek, Straka, Štěpán, Točík, Veselý, Vlk
Branky a nahrávky: 51.Rozmarín (Šimák) - 20.Jelínek (Prchal, Vlk), 22.Točík (Nehoda,Veselý), 22.Kadilák (Horák), 33.Straka (Horák, Kadilák), 45.Prchal (Jelínek, Vlk), 49.Prchal (Štěpán,Vlk), 54.Vlk(Jelínek,Růžek), 57.Nehoda (Prchal)
Rozhodčí: Kukeně - Blaha, Habásko
Vyloučení: 3:5
Využití: 0:1 V oslabení: 1:0
Střely na branku: 19:27
Průběh utkání: 0:6, 1:6, 1:8

Reportáž

Čtvrteční utkání prvního s druhým slibovalo atraktivní a vyrovnané utkání, opak byl však pravdou. Tábor roznesl Plameny na kopytech. První třetina byla ještě vyrovnaná, ale dva rychlé góly na začátku druhé části hry rozdaly jasně karty na žďárském ledě. Ve třetí třetině přešla hra táborských, i přes snahu domácích, v exibici. Tábor ukázal, že to s cestou do extraligy myslí zcela vážně a dá se říct, že vzhledem k předváděné hře a výsledkům si to plně zaslouží.
Žďárští mladší dorostenci budou mít možnost reparátu již tuto sobotu 7.ledna 2012, kdy v 17:30 na Bouchalkách hostí celek složený z hráčů dvou měst. Soupeřem jim bude HC Dvůr Králové/Náchod.

Ostatní výsledky 20.kola :
D.Králové/Náchod - Liberec B           5:4
Benátky n.Jiz. - J.Hradec              3:0
Kobra Praha - Kolín                    1:6
Č.Budějovice B - Krkonoše              7:5
Pardubice B - M.Boleslav B             nehlášeno
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Nechci nás nějak omlouvat, ale výsledek není přesným obrazem hry. Tábor vyhrál poprávu, ale osum jedna je prostě hrozně moc. Nějak se to sešlo a z utkání, které se očekávalo z obou stran s napětím, byla jednoznačná záležitost. My máme o čem přemýšlet a soupeři gratujuji k vítězství.