SKLH Žďár nad Sázavou Jindřichův Hradec
16., čtvrtek 1.12.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Jindřichův Hradec ZNS - JHR
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček) - Němec A., Macek, Vlček, Macky, Linsbauer, Machovec - Šimák, Šmída, Rozmarín - Machala, Nečas, Němec R.(C) - Indra, Prchal, Křížek - Kaut
Jindřichův Hradec: Fogl - Jon(C), Hertel, Houška, Pokorný, Možíš, Bauer, Zlatuška, Macků, Lát, Martinů, Krejník, Přibyl A., Kadlec, Přibyl M.
Branky a nahrávky: 2.Němec R. (Prchal), 24.Němec A. (Machala), 40.Linsbauer, 50.Indra (Prchal) - 13.Zlatuška, 37.Houška (Zlatuška)
Rozhodčí: Sibera - Lukáč, Ryšavý
Vyloučení: 5:5
Využití: 1:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:30
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 4:2

Reportáž

Druhé letošní měření sil mezi hráči mladšího dorostu Vajgaru Jindřichův Hradec a SKLH Žďár nad Sázavou mnoho krásy nepřineslo. Stejně jako v prvním utkání v něm zvítězili žďárští, ale nutno uznat, že se na vítězství poměrně dost nadřeli. Houževnatá hra hostí spojená se snahou využít každé možnosti ohrožení soupeřovi branky vycházela Vajgaru déle jak polovinu utkání. Gól po nevyužité přesilovce hostí a biliárová kombinace druhého domácího útoku však převážili misky vah na stranu Žďáru. Přestože jindřichohradečtí dokázali, do konce utkání ještě dvakrát rozezvučet tyčky domácí svatyně, skóre se již nezměnilo a Plameny si tak připsaly další dva body do tabulky.
V neděli 4.prosince sehrají hráči mladšího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou utkání sedmnáctého kola na ledě kolínských Kozlů.

Ostatní výsledky 16.kola :
D.Králové/Náchod - Kobra Praha         3:2
Č.Budějovice B - Benátky n.Jiz.        6:3
Parbubice B - Liberec B                4:8
Tábor - Kolín                          5:2
M.Boleslav B - Krkonoše                odloženo
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Hráli jsme s Vajgarem letos podruhé a obě utkání nám moc nevyšla. Špatně se nám hraje proti soupeři, který nechce moc hrát hokej a snaží se jenom hodně bořit. V tomhle utkání nám uškodil i brzy vstřelený gól. Nabyli jsme po něm dojmu, že máme utkání jasně vyhrané a málem se nám to vymstilo. Úplně jsme se totiž přizpůsobili hře soupeře. Pochválit musím novice v týmu Machalu s Kautem. Jejich kombinace naznačily, že si svoje místo v mužstvu mladšího dorostu mohou vybojovat nastálo.