Dvůr Králové n. L. SKLH Žďár nad Sázavou
10., neděle 30.10.2011
Dvůr Králové n. L. - SKLH Žďár nad Sázavou DKR - ZNS
Dvůr Králové n. L.: Prokš(Kačírek) - Pekárek, Rutrle, Baudyš(C), Zákravský, Hejna, Sedláček, Koblasa, Hofman, Syrovátko, Konečný, Mertlík, Suchánek, Všetečka, Tydrych
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška(Strýček)- Němec A., Wasserbauer, Macek, Klíma, Vlček, Machovec - Šimák, Šmída, Prchal - Peschout, Křížek, Rozmarín - Havránek, Nečas, Němec R.(C) - Indra
Branky a nahrávky: 36.Koblasa (Sedláček), 45.Pekárek (Rutrle), 60.Baudyš (Rutrle) - 32.Šmída (Němec R.), 56.Němec A., 56.Němec A., 59.Havránek(Šmída)
Rozhodčí: Chytrý - Major, Netečný
Vyloučení: 9:8
Využití: 0:1 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 22:25
Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 3:4

Reportáž

Utkání, které nepostrádalo napětí až do posledního hvizdu začali lépe hosté když šli do vedení jedna nula. Přesto že, měli i další šance, svoje vedení nedokázali brankově rozšířit a tak přišel zasloužený trest. Domácí vývoj utkání otočili na dva jedna. Akcie Žďáru v tu chvíli, přestože byl mírně lepším mužstvem, povážlivě klesly. Zodpovědnost na sebe, ale vzal Adam Němec, který dvěma góly během jedné minuty opět převážil misku vah na stranu hostí. Když v zápětí přišla i čtvrtá branka zdálo se o vítězi rozhodnuto. V poslední minutě však domácí vykřesali ještě jiskřičku naděje svým třetím gólem. Do konce utkání však zbývalo jen málo času a tak si Plameny vítězství pohlídali.
Eliod liga pokračuje v těchto dnech kvapíkovým tempem a tak již ve čtvrtek 3.listopadu 2011 v 16:30 hod. přivítají žďárští mladší dorostenci na svém ledě rezervu ČSOB Pardubice a hned v sobotu 5.listopadu 2011 v 17.30 hod. opět "b" tým Mounfieldu České Budějovice.

Ostatní výsledky 10.kola :
Pardubice B - Tábor                   2:5
Č.Budějovice B - Mladá Boleslav B     2:3
Kobra Praha - Krkonoše                4:7
Benátky n.Jiz. - Kolín                5:2
Liberec B - J.Hradec                  4:2
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Domácí nás hodně překvapili. Kladli po celý zápas velmi tuhý odpor. Musím přiznat, že jsme "slezli hrobníkovi z lopaty". Stažená sestava ve třetí třetině vydřela výhru, když jsme již přestávali věřit. Adam Němec ukázal co dělá "osobnost" v mužstvu.