SKLH Žďár nad Sázavou Liberec B
4., středa 28.9.2011
SKLH Žďár nad Sázavou - Liberec B ZNS - LBB
SKLH Žďár nad Sázavou: Peška - Němec A, Vlček, Linsbauer(A), Machovec, Macek, Klíma - Mäki(C), Němec R., Prchal - Havránek, Nečas, Šimák - Indra, Šmída, Rozmarín - Křížek
Liberec B: Krejbich(Dědek) - Kysilka, Němeček, Špinka, Jadrný, Švík, Vyvadil, Lukeš, Burdys, Černý, Revaj, Sýkora, Babec, Antonín, Vála, Chlum, Čejka
Branky a nahrávky: 9.Šimák (Havránek), 11. Nečas (Havránek), 30.Nečas (Havránek) - 10.Antonín (Babec)
Rozhodčí: Dostál - Klouda, Zháňal
Vyloučení: 1:3
Využití: 1:0 V oslabení: 0:0
Střely na branku: 30:27
Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1

Reportáž

Vyrovnané utkání orámované velmi dobrými výkony obou gólmanů rozhodli pro sebe domácí po výborném výkonu druhé pětky, která do poloviny utkání nastřílela tři branky. Ve třetí třetině si žďárští utkání zkušeně pohlídali a nedali soupeři moc šancí na zdramatizování výsledku. Body tedy zůstaly na Vysočině a je nutno uznat, že tomu tak bylo zaslouženě.
Eliod liga mladšího dorostu pokračuje o víkendu. V něděli 2.října 2011 Plameny zajíždějí na led Vajgaru Jindřichův Hradec.

Ostatní výsledky 4.kola :
D.Králové/Náchod - Krkonoše         7:4
M.Boleslav B - Kolín                5:2
Tábor - J.Hradec                    1:1
Pardubice B - Benátky n.J.          0:4
Č.Budějovice B - Kobra Praha        2:1
 

Ohlasy po utkání

Zdeněk Kulíšek (Žďár nad Sázavou):
Potrápil nás Krejbich v liberecké brance a horší forma našeho prvního útoku. Naštěstí druhý útok a Linsbauer s A.Němcem zahráli skvěle. Když v každém utkání zahraje alespoň jedna lajna tak jak tentokrát Havránek s Nečasem a Šimákem nebudu se vůbec zlobit.