PODCAST #4: Debata nejen o grantu pro mládežnický hokej

Zveřejněno 08.05.2023 | Redakce
Ke čtvrtému podcastu, který se věnuje výhradně žďárskému hokeji, jsme si opět pozvali generálního manažera SKLH Žďár nad Sázavou – Martina Nečase. Celé povídání moderoval marketingový šéf klubu Michal Šimek a tentokrát jsme se zaměřili na události, které se stali po konci uplynulé sezony.
Jedním z bodů je uvedení současné finanční podpory města na pravou míru. „Já k tomu asi jenom doplním, že z tohohle podcastu zároveň připravíme i nějaký obsáhlejší článek pro náš web, kde se vám budeme snažit nějakou grafickou formou i doložit, jak je v posledních letech financován nebo profinancován hokej ve Žďáře nad Sázavou," říká Michal Šimek.

„A i když se to prostě někomu může zdát samozřejmě hodně peněz, a my to samozřejmě nezpochybňujeme, tak je potřeba se ale na ty částky podívat trošku z většího nadhledu. Prostě x tříd, x autobusů a tak dál, všechno financujeme my a ten grant prostě v téhle výši na mládež, schválně vynecháváme to slovo dospělý hokej, je absolutně nedostatečný," doplňuje Šimek nynější situaci ohledně financování mládeže.

A více se dozvíte již ve zmíněném podcastu. Tak přejeme příjemný poslech.

PODCAST