Poslední zkouška před ligou. Plameny v generálce vyzvou Velké Meziříčí

Zveřejněno 13.09.2022 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou HHK Velké Meziříčí
PR, středa 14.9.2022 18:00 Zimní stadion Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - HHK Velké Meziříčí ZNS - VEL
Po vítězném derby s Havlíčkovým Brodem čeká naše hokejisty již poslední přípravný duel na letošní druholigovou sezonu, v němž na Bouchalkách přivítají HHK Velké Meziříčí. Plameny se budou chtít na ligový start naladit vítězně, navíc půjdou do utkání v plné sestavě i s jednou novou tváří. Úvodní buly je naplánováno na 18:00.

Z KABINY PLAMENŮ

Na pondělním tréninku se již poprvé objevil i zkušený útočník Marek Prokš, který měl od začátku srpna zdravotní trable, ale nyní by již měl být trenérům 100% k dispozici. A objevit by se měl hned ve středečním utkání proti Velkému Meziříčí, kde by měl plnit úlohu centra mezi rychlíky Lukášem Jíchou a Martinem Štolou.

Novicem v sestavě bude i další útočník Radek Pilný. Tento dvacetiletý odchovanec kolínského hokeje, který strávil loňský v juniorce Hradce Králové, má ve Žďáře pro tuto sezonu vyřízené střídavé starty.

Již v minulém utkání se ve velice dobrém světle ukázal třicetiletý obránce Ladislav Havlík. „Splňuje přesně to, co jsme od něj očekávali. Dobrý do rozehrávky, velice dobrý v obraně. Jen si přejeme, ať tu vydrží déle než dohodnutý měsíc," říká pro klubový web asistent trenéra Vojtěch Šíř, který má právě beky na starosti.

Dále s týmem pokračují také mladíci z Třebíče - útočník David Michalčuk a obránce Adam Svoboda, kteří se v sestavě objevili již v posledních dvou utkáních proti Vyškovu a Havlíčkovu Brodu.

Naopak minimálně dvě mistrovská kola bude trenérům chybět opora zadních řad Václav Půža. „Bohužel to pro nás bude velké oslabení, ale nedá se nic dělat. Venca bude v zahraničí a na začátku nám bude chybět," objasňuje situaci Šíř.

PŘEDPOKLÁDANÁ SESTAVA

Sláma (Vít) - Havlík, Macek, Grauer, Svoboda, Lojek, Pražák - Bureš, Wasserbauer, Štěpánek, Jícha, Prokš, Štola, Pilný, Vaňkovský, Chlubna, Michalčuk, Kotlík, Gregar, Malenovský

STARTUJE PRODEJ PERMANENTEK


Prodej permanentek bude probíhat od pondělí 19.9.2022 na pokladně ZS před začátkem a během každého utkání a v prodejně SOBI SPORT vedle vchodu do zimního stadionu, viz. www.sobisport.cz

PROVOZNÍ DOBA SOBI SPORT:
Pondělí - Pátek | 13:00 - 17:00

CENÍK


PERMANENTKY
Dospělí:1200,-20 domácích zápasů základní části