Zas a znova. Odloženo je také utkání ve Valašském Meziříčí

Zveřejněno 25.11.2021 | Redakce
Bohužel ani tentokrát se svěřenci Martina Sobotky nedočkají mistrovského utkání, když je sobotní souboj dvou rivalů v tabulce na žádost domácích odloženo. Bobři mají v posledních dnech potíže s marodkou, což zapříčinila i nová protiepidemická opatření. Další utkání, doufejme, tak čeká Plameny až následující středu, kdy vyzvou na ledě Winning Group Areny místní HC Kometu Brno "B".
Tohle všechno je důsledkem toho, že český amatérský sport se bohužel stále srovnává s novými protiepidemickými opatřeními, která byla zavedena od pondělí. Největší dopady mají na neočkované dospělé sportovce z řad amatérů, což se právě týká 2. ligy. „V minulých dnech proběhlo doočkování hráčů, za což jsem rád. V posledních dnech navíc probíhají jednání se zástupci svazu, abychom byli bráni jako prvoligoví hokejisté a postačili hrůčům i testy. Doufejme, že to dopadne dobře. Bylo by to také velké plus,“ říká pro klubový web generální manažer Plamenů Martin Nečas.

Od 22. listopadu pro vstup na zimní stadion bohužel nestačí antigenní nebo PCR test, ale je vyžadováno očkování nebo potvrzení o prodělání nemoci covid-19 v posledním půlroce.