Již dnes přivítají Plameny na svém ledě lídra tabulky

Zveřejněno 12.10.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou HK Nový Jičín
8., sobota 16.10.2021 17:30 Zimní stadion Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - HK Nový Jičín ZNS - NJI
Plameny nemohou druhou šestinu soutěže odstartovat s těžším soupeřem, když na Bouchalkách přivítají, v rámci 8. kola druhé ligy, lídra východní skupiny z Nového Jičína. Přijď i ty našim hokejistům vytvořit skvělou atmosféru a pomoct jim tak zastavit rozjeté Ďábly! Utkání odstartuje na Bouchalkách již tuto sobotu v 17:30.

Z KABINY PLAMENŮ

AKTUÁLNÍ INFORMACE

Naši hokejisté půjdou do utkání s Novým Jičínem s jasnými úkoly - co nejvíce potrápit lídra soutěže a samozřejmě se mu i pokusit oplatit porážku z úvodního utkání sezony, kdy Ďáblům podlehli na jejich ledě těsně 3:4. Plameny se budou muset navíc připravit i na tvrdou hru soupeře, jelikož v právě zmiňovaném utkání musela hned čtveřice hráčů opustit utkání z důvodu zranění.

Zdravotní komplikace nadále hlásí obránce Patrika Vašíčka, který pobírá antibiotika a následující dva týdny ještě nebude trenéru Martinu Sobotkovi k dispozici. To stejné platí, byť jiné zdravotní problémy, i pro útočníka Tomáše Chlubnu. Ten si v Brně obnovil zranění v dolní části těla a jeho absence bude v řádů týdnů.

V posledních dvou utkání se v sestavě Plamenů objevil obránce Lukáš Zukal. Tento brněnský odchovanec je na hostování v prvoligové Třebíči a naši trenéři by jej nyní měli, právě díky zranění Patrika Vašíčka, využívat častěji v rámci střídavých startů. Třiadvacetiletý Zukal má na svém kontě již přes sto utkání ve druhé nejvyšší soutěže a zkušenosti má i z mládežnických reprezentací.

POSLEDNÍ ZÁPAS

7. kolo, sobota 09.10.2021
SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU - HC ISMM Kopřivnice 4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 25. Kovářů (Jícha, Bureš), 34. Prokš (Váňa), 45. Gregar (Prokš, Lojek), 54. Bureš (Wasserbauer, Půža) - 11. Häring (Brodek), 24. Brodek, 52. Prindel (Brodek). Rozhodčí: Reich - Kleprlík, Viskot. Vyloučení: 4:6 + TS + Sluštík 5+OK. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 350. Střely na branku: 31:22. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:3, 4:3.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO ZÁPASU

Čáp (Sláma) - Půža, Lojek, Pleva, Váňa, Zukal, Pražák - Prokš, Bureš, Kovářů, Kadleček, Čermák D., Wasserbauer, Štola, Jícha, Adam, Štěpánek, Gregar

HK NOVÝ JIČÍN

Aktuální informace

Nový Jičín patří mezi tradiční účastníky druhé ligy a letos překvapují již od začátku ročníku celý druholigový rybníček skvělou formu. Do této chvíle okusili Ďáblové prozatím pouze jednou hořkost porážky, když ve druhém kole prohráli na ledě Valašského Meziříčí vysoko 0:9. Jenomže od té doby sbírají svěřenci Kamila Gebauera pouze výhry, a tak suverénně vládnou východní skupině druhé ligy s náskokem pěti bodů na druhou Opavu.

Navíc již tak nabitý kádr získal do svých řad další zvučnou posilu, a to konkrétně dvaačtyřicetiletého obránce Petra Kuboše. Ten během své kariéry odehrál v nejvyšší české soutěži celkem devět sezón, v nichž nastřádal úctyhodných 853 zápasů.

Naopak v utkání s Plameny zcela jistě nenastoupí obránce Michael Foltýn, kterého DK ČSLH potrestala zákazem startu v 6 utkání (10. - 30.10.) za trest ve hře za zákrok do oblasti hlavy a krku v zápase s Hodonínem. Paradoxem je, že je to již druhý distanc pro tohoto hráče v letošní sezoně a shodou okolností první obdržel po utkání s Plameny, v němž ošklivě sestřelil Slavomíra Kadlečka (za tento zákrok si vysloužil stopku na čtyři utkání). Sedmadvacetiletý Foltýn je tvrdou hrou znám, což potvrzoval i na Ukrajině, kde v loňské sezoně stihl za 25 utkání nasbírat 148 trestných minut. O rok dřív v Kadani jich zapsal dokonce 193.

POSLEDNÍ ZÁPAS

7. kolo, sobota 09.10.2021
HK NOVÝ JIČÍN - SHK Drtiči Hodonín 3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 40. Kafka (Maliník), 55. Káňa (Lehečka, Hruška), 46. Káňa (Lehečka, Zdeněk) – 25. Romančík (Janás, Hohl), 34. Giatsintov (Janeček). Rozhodčí: Rapák – Konvička, Hladík. Vyloučení: 2:2, navíc Foltýn 5+OK. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 550. Střely na branku: 43:28. Průběh utkání: 0:2, 3:2.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO ZÁPASU

Šimonů (Galuška) – Váňa, Kuboš, Foltýn, Tomeček, Kleiner, Kožený, Hruška – Flok, Maliník, Poruba, Zdeněk, Lehečka, Pecha, Kafka, Bordowski, Hilšer, Sluštík, Káňa, Štefka, Kořenek.

STATISTICKÉ OKÉNKO

3-1-0-3 BILANCE 5-1-0-1
26:27 SKÓRE 22:21
11 (4.) BODY (UMÍSTĚNÍ) 17 (1.)
V - P - VV - V - P AKTUÁLNÍ FORMA V - V - V - VV - V
Jan Wasserbauer (2+9) NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČ Dominik Kafka (4+3)
Martin Gregar (4)
Marek Prokš (4)
NEJLEPŠÍ STŘELEC Dominik Kafka (4)
Jan Wasserbauer (9) NEJLEPŠÍ NAHRÁVAČ Jakub Lehečka (5)
David Váňa (3+3) NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ OBRÁNCE Vladimír Váňa (2+0)
Michael Foltýn (0+2)
Jan Čáp (3.38)
Jiří Sláma (4.31)
PRŮMĚR INKASOVANÝCH GÓLU NA ZÁPAS Petr Galuška (3.45)
Daniel Šimonů (1.62)

PERMANENTKY & VSTUPENKY

Vedení klubu se rozhodlo vrátit od 4. října 2021 ke starému způsobu vstupného. Majitelé permanentek si tedy musí vyměnit původní kartičky za nové, navíc online vstupenky již nebude možné zakoupit.

Permanentka bude fungovat stejně, jako tomu bylo dříve. Každý fanoušek je povinen při vstupu na stadion nechat ji pořadatelem procvaknout v místě pro příslušný zápas (bude zde jedenadvacet polí na domácí utkání). Naopak pro klasické lístky se nic nemění - po zakoupení obdrží fanoušek papírovou vstupenku a při opuštění zimního stadionu během utkání bude fanouškovi dána vrácenka, se kterou se prokáže pro návrat. Cena vstupenek a permanentek zůstává stejná.

Doufáme, že tento krok pro naše fanoušky nebude žádná komplikace a výměna permanentek a následný prodej lístků proběhne bez problémů.

KDE A JAK VYMĚNIT


Výměna permanentek je možná od pondělí 4. října 2021 v prodejně SOBI SPORT vedle vchodu do zimního stadionu, viz. www.sobisport.cz, a na pokladně ZS před začátkem a během každého utkání A-týmu Plamenů.

Během výměny stačí nahlásit jméno, na které si fanoušek permanentku zakoupil, odevzdat kartičku (permanentku - fanoušek obdrží zpět zálohu 50 Kč na kartičku, kterou platil při jejím výdeji) a následně Vám vydáme novou permanentku.

PROVOZNÍ DOBA SOBI SPORT:
Pondělí - Pátek | 13:00 - 17:00

CENÍK

PERMANENTKY
Dospělí:1050,-21 domácích zápasů základní části
JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY (ZÁKLADNÍ ČÁST)
Dospělí:70,-
Děti (do 15 let *):50,-
Šakal Patriots:40,-

* klub si vyhrazuje právo pro možnost vyžádání občanského průkazu v případě potřeby
* děti do 120 cm mají nadále vstup ZDARMA
* volná vstupenka platí ve stylu 1+1, což znamená s doprovodem platné vstupenky dospělého

DODRŽUJTE ROZESTUPY A VYUŽIJTE MÍST K SEZENÍ

SKLH Žďár nad Sázavou dělá vše pro to, aby se organizačně povedlo vše bez obtíží s důrazem na bezpečnost a ochranu zdraví každého účastníka této akce. Prosíme tedy všechny návštěvníky žďárského zimního stadionu o spolupráci a také o respektování daných pravidel. A VYUŽIJTE PROSÍM MÍST K SEZENÍ!

Pro fanoušky budou platit hlavně tato tři pravidla, neboli 3R:

  • RESPIRÁTORY
  • RUCE – JEJICH HYGIENA A DEZINFEKCE
  • ROZESTUPY