Plameny se vrací k původnímu způsobu prodeje lístků

Zveřejněno 04.10.2021 | Redakce
Jak jsme již informovali po posledním domácím utkání, derby s Velkým Meziříčím mělo, i přes výhru Plamenů, jednu podstatnou kaňku. Kvůli problémům s pokladnou se část fanoušků nedostala včas na stadion, a tak se vedení klubu rozhodlo vrátit ke starému způsobu vstupného. Majitelé permanentek si tedy budou muset vyměnit původní kartičky za nové, navíc online vstupenky již nebude možné zakoupit. Jak si stávající permanentku vyměnit, a nejen to, se dozvíte v našem článku.

NUTNOST VÍCE ELEKTRONICKÝCH POKLADEN

Se společností Enigoo spustil klub SKLH Žďár nad Sázavou před sezonou 2019/2020 internetový prodej vstupenek, ale právě po posledním derby se klub rozhodl tento způsob prodeje opustit a vrátit se tak k běžným papírovým lístkům a permanentkám. „Hlavní důvodem je urychlení vstupu fanoušků na stadion, ale souvisí to i s financemi. Pokud bychom se chtěli vyhnout frontám před stadionem, jak tomu bylo během posledního domácího utkání, museli bychom zakoupit další pokladny, a to není pro náš klub úplně výhodné. Přece jenom se snažíme přemýšlet hlavně ekonomicky a tento výdaj nám nepřijde tím nejdůležitějším,“ říká generální manažer Plamenů Martin Nečas.

Vedení klubu si od online ticketingu slibovalo právě to, že se předejde frontám na stadion, což se nakonec nepotvrdilo. „Zájem o online vstupenky nebyl takový, jaký jsme si představovali. I tak bychom chtěli společnosti Enigoo poděkovat za jejich spolupráci a není vyloučené, že bychom se v budoucnu k tomuto způsobu prodeje lístků mohli vrátit,“ doplňuje Nečas.

VÝMĚNA PERMANENTEK

A jak bude probíhat výměna permanentek za nové? „Těm, kteří si zakoupili permanentku, ji vyměníme na pokladně před začátkem nebo během každého utkání Plamenů, případně také v Sobi Sportu na zimním stadionu (viz otevírací doba níže – pozn. redakce),“ vysvětluje Nečas možnost výměny „permice“ a pokračuje: „Během výměny stačí nahlásit jméno, na kterou fanoušek permanentku zakoupil, odevzdat kartičku a my obratem zpět vrátíme zálohu na kartičku (50 Kč) a předáme novou permanentku,“ říká Martin Nečas st., který vede Plameny jako generální manažer již rok a půl, když vystřídal Miloslava Šimona.

Permanentka bude fungovat stejně, jako tomu bylo dříve. Každý fanoušek je povinen při vstupu na stadion nechat ji pořadatelem procvaknout v místě pro příslušný zápas (bude zde jedenadvacet polí na domácí utkání). Naopak pro klasické lístky se nic nemění - po zakoupení obdrží fanoušek papírovou vstupenku a při opuštění zimního stadionu během utkání bude fanouškovi dána vrácenka, se kterou se prokáže pro návrat. Cena vstupenek a permanentek zůstává stejná.

Doufáme, že tento krok pro naše fanoušky nebude žádná komplikace a výměna permanentek a následný prodej lístků proběhne bez problémů. „Samozřejmě si všichni přejeme, aby těch lístků bylo každý zápas prodáno co nejvíce. Myslím si, že kluci hrají zatím dobrý hokej a zlepšují se, takže by si to zasloužili. Tímto bych chtěl tedy pozvat všechny naše fanoušky již tuto sobotu na utkání s Kopřivnicí, aby klukům přišli vytvořit co nejlepší atmosféru,“ zakončuje šéf žďárského hokejového klubu.

KDE A JAK VYMĚNIT
Výměna permanentek bude možná od pondělí 4. října 2021 v prodejně SOBI SPORT vedle vchodu do zimního stadionu, viz. www.sobisport.cz, a na pokladně ZS před začátkem a během každého utkání A-týmu Plamenů.

Během výměny stačí nahlásit jméno, na které si fanoušek permanentku zakoupil, odevzdat kartičku (permanentku - fanoušek obdrží zpět zálohu 50 Kč na kartičku, kterou platil při jejím výdeji) a následně Vám vydáme novou permanentku.

PROVOZNÍ DOBA SOBI SPORT:
Pondělí - Pátek | 13:00 - 17:00

CENÍK

PERMANENTKY
Dospělí:1050,-21 domácích zápasů základní části
JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY (ZÁKLADNÍ ČÁST)
Dospělí:70,-
Děti (do 15 let *):50,-
Šakal Patriots:40,-

* klub si vyhrazuje právo pro možnost vyžádání občanského průkazu v případě potřeby
* děti do 120 cm mají nadále vstup ZDARMA
* volná vstupenka platí ve stylu 1+1, což znamená s doprovodem platné vstupenky dospělého