Poprvé doma! Plameny se pokusí s Hodonínem získat první body

Zveřejněno 21.09.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou SHK Drtiči Hodonín
2., středa 22.9.2021 18:00 Zimní stadion Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - SHK Drtiči Hodonín ZNS - HOD
První ostré utkání uvidí naši fanoušci na Bouchalkách již tuto středu! Plameny v něm vyzvou hodonínské Drtiče, pro které to bude, díky marodce, první utkání v letošní sezoně a naše hokejisté tak rozhodně nečeká lehká úloha. Podaří se svěřencům Martina Sobotky získat první tři body do tabulky? To se dozvíme ve středu od 18:00! Přijď dotlačit Plameny k prvním bodům i TY!

Z KABINY PLAMENŮ

AKTUÁLNÍ INFORMACE

Nejen o body, ale hned o trojici hráčů přišly Plameny v úvodním utkání sezony na ledě Nového Jičína. K již zraněné dvojici Ondřej Kovářů a Lukáš Jícha se přidali útočníci Slavomír Kadleček, Dominik Adam a Tomáš Chlubna a jejich absence je odhadována spíše v řádů týdnů.

Kvůli pracovním povinnostem bude lodivod Martin Sobotka postrádat také Martina Lojka, navíc otazník visí i nad startem dalšího obránce Davida Váni (na fotce).

POSLEDNÍ ZÁPAS

1. kolo, sobota 18.09.2021
HK Nový Jičín - SKLH Žďár nad Sázavou 4:3 (2:1, 2:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 3. Konečný, 19. Sluštík (Kafka, Maliník), 25. Maliník (Kafka), 34. Zdeněk (Káňa, Lehečka) – 9. Váňa (Pleva, Wasserbauer), 35. Půža (Wasserbauer), 36. Bureš (Wasserbauer, Chlubna). Rozhodčí: Škach - Bezděk, Peluha. Vyloučení: 3:6 navíc Foltýn do konce utkání (ZHK). Využití: 2:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 380. Střely na branku: 41:26. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:3.

Sestava z minulého utkání: Sláma (34. Čáp) – Čermák J., Pleva, Lojek, Vašíček, Váňa, Půža – Adam, Gregar, Čermák D., Kadleček, Bureš, Wasserbauer, Prokš, Štěpánek, Chlubna, Malenovský

SHK DRTIČI HODONÍN

Počátky hokeje: 2001
Stadion: Zimní stadion Václava Nedomanského (kapacita 3 500 míst)
Klubové barvy: modrá a oranžová
Trenéři: Tibor Janás

Aktuální informace

Hodonínští hokejisté v prvním kole nehráli a vstoupí tak do nové druholigové sezony až soubojem s Plameny. Sobotní úvodní utkání proti Valašskému Meziříčí, které se na Zimním stadionu Václava Nedomanského mělo hrát v sobotu 18. září, bylo totiž kvůli velké marodce v týmu Drtičů odloženo na 10. listopadu.

„Samozřejmě je to nepříjemné pro obě strany, ale jsem ráda, že jsme se s Valašským Meziříčím dokázali dohodnout. Spousta hráčů je nemocných, má virózu, naštěstí ne covid. Všem se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení. Snad se kluci dají brzy do pořádku a zase budeme moct normálně hrát a trénovat,“ přeje si nejen šéfka SHK Drtiči Hodonín Jana Gajdošová.

INFORMACE O KÁDRU

Ohledně skladby kádru promluvil pro tamní klubový web trenér Drtičů Tibor Janás. „Tým se v hodně amatérských podmínkách skládal velmi složitě. Problém je, že nemáme vlastní juniorku, tudíž pokud jsou hráči nemocní či zranění, trénujeme jenom v deseti nebo třinácti hráčích, což je na začátek sezony hodně málo. Bez juniorů s vlastní líhně nemáme pak kým tým doplnit. Se všemi oporami, které tu po loňské sezoně zůstali, jako jsou Balán, Komínek, Kubáň, Romančík nebo Miklík, samozřejmě počítám," uvedl trenér Hodonína, který plánuje využívat i střídavých startů z okolních týmů.

Ten navíc bude moci počítat i s útočníkem Markem Růžičkou, který se po dvouroční odmlce vrací k Drtičům. A návrat odchovance hodonínského hokeje si pochvaluje i trenér Janás. „Marka znám od jeho dětských let. Mám k němu vztah a jsem přesvědčený, že nám pomůže. Pořád je to hráč, který muže být rozdílový. Záleží jen na něm, jak vše uchopí a jak se k tomu postaví," říká někdejší poctivý obránce.

SESTAVA Z POSLEDNÍHO UTKÁNÍ

Kubáň (Martinčík) - Miklík, Sedláček, Hohl, Fišera, Hefka, Gabrhelík, Uhříček, Sokolík - Lekeš, Romančík, Komínek - Podlaha, Růžička, Janeček - Dobša, Balán, Rosecký - Pospíšil, Marek, Rozsahegyi.


PERMANENTKY & VSTUPENKY

Od pondělí mají žďárští fanoušci možnost si zakoupit permanentní vstupenky pro následující sezonu 2021/2022. Prodej permanentek probíhá v pokladně ZS před začátkem a během každého utkání a v prodejně SOBI SPORT vedle vchodu do zimního stadionu, viz. www.sobisport.cz

PROVOZNÍ DOBA SOBI SPORT:
Pondělí - Pátek | 14:00 - 17:00

VSTUPENKY ONLINE


Se společností Enigoo klub SKLH Žďár nad Sázavou spustil před sezonou 2019/2020 internetový prodej vstupenek. Postup je jednoduchý. Na přiloženém banneru (nebo ZDE), který odkazuje na internetový prodej, si jednoduše vyberete, zda si chcete zakoupit vstupenku na jednotlivé utkání nebo celoroční permanentku. Na email vám po výběru, zda chcete dospělé nebo dětské vstupné (a platbě kartou), přijde potvrzení se vstupenkou, v případě permanentky voucher. Vstupenku si jednoduše, s unikátním QR kódem, vytisknete, nebo jen ukážete kód na svém chytrém telefonu při vstupu na stadion.

CENÍK


PERMANENTKY
Dospělí:1050,-21 domácích zápasů základní části
JEDNORÁZOVÉ VSTUPENKY (ZÁKLADNÍ ČÁST)
Dospělí:70,-
Děti (do 15 let *):50,-
Šakal Patriots:40,-

* klub si vyhrazuje právo pro možnost vyžádání občanského průkazu v případě potřeby
* děti do 120 cm mají nadále vstup ZDARMA, je ovšem potřeba na pokladně vyzvednout vstupenku pro vstup přes čtečku na zimní stadion (případně jde tato sleva uplatnit i na internetu)
* volná vstupenka platí ve stylu 1+1, což znamená s doprovodem platné vstupenky dospělého

DODRŽUJTE ROZESTUPY A VYUŽIJTE MÍST K SEZENÍ

SKLH Žďár nad Sázavou dělá vše pro to, aby se organizačně povedlo vše bez obtíží s důrazem na bezpečnost a ochranu zdraví každého účastníka této akce. Prosíme tedy všechny návštěvníky žďárského zimního stadionu o spolupráci a také o respektování daných pravidel. A VYUŽIJTE PROSÍM MÍST K SEZENÍ!

Pro fanoušky budou platit hlavně tato tři pravidla, neboli 3R:

  • RESPIRÁTORY
  • RUCE – JEJICH HYGIENA A DEZINFEKCE
  • ROZESTUPY

zdroj: www.shkhodonin.cz