Startuje aukce movemberovských dresů

Zveřejněno 21.11.2019 | Redakce

Již nyní máte jedinečnou příležitost získat speciální dresy, které byly vyrobeny v rámci charitativní akce „Movember SKLH“. Jedná se o LIMITOVANOU edici, tudíž od každého dresu existuje pouze jediný kus a žádný jiný již nebude k dispozici. Tak neváhejte a pořiďte si předčasný dárek k Vánocům a přispějte tím i na dobrou věc.

Zde můžete začít dražit: www.sportovniaukce.cz

POPRVÉ V HISTORII KLUBU VE SPECIÁLNÍCH DRESECH

Pro charitativní akci Movember se klub poprvé ve své historii rozhodl pro výrobu speciálních dresů, ve kterých naši hokejisté odehrají celkem dvě domácí utkání (jedno již odehráli včera proti Šumperku) během listopadu. Tyto krásné dresy pro nás vyrobila firma Bison Sportswear.

A právě dnes 21. listopadu 2019 v 16:00 startuje veřejná aukce těchto hraných kousků s tím, že vydražená částka poputuje nadačnímu fondu Muži proti rakovině. Takže nejen, že můžete mít skvělý dárek pod stromeček, ale podpoříte i dobrou věc. Cena v aukci bude startovat na částce 1199 Kč. Jedná se o LIMITOVANOU edici, tudíž nebude možnost dodělání dalších kusů.

A ještě jedno PŘEKVAPENÍ! V aukci bude možné vydražit i nehraný dres s číslem 88 s vlastnoručním podpisem našeho odchovance, hráče NHL Martina Nečase. Tento dres bude k dispozici v polovině ledna 2020, až se nám podepsaný vrátí zpět do našich rukou ze Severní Karolíny.

Jak vybraný dres vydražit?

Prvním krokem je registrace (pro již registrované se stačí přihlásit) na serveru sportovniaukce.cz. Poté si vyberete dres, který si chcete vydražit a kliknete na jeho řádku na tlačítko „PŘIHODIT“. Otevře se okno, ve kterém zvolíte částku, kterou chcete přihodit nad aktuální cenu. Minimální příhoz je 50 Kč a maximální je 500 Kč.

Pokud vaši nabídku někdo „přehodí“, budete upozorněni e-mailem (tuto možnost můžete zvolit při registraci). V tom případě můžete znovu přihazovat. Pokud se tak do konce aukce nestane a vaše nabídka zůstane nejvyšší, stanete se vydražitelem a následně se vám klub ozve a domluví formu předání (osobně nebo zasláním) a úhrady (hotově, dobírkou nebo převodem).

Aukce končí 29. listopadu 2019 v 10:00, den před druhým movemberovským utkáním proti Kopřivnici.