Mládež čeká na přelomu října a listopadu víkend pěti zápasů

Zveřejněno 30.10.2015 | Ondřej Krásný, Carey_44
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V pátek celý hrací víkend otevře starší dorost v domácím souboji s prvním celkem tabulky. Navazovat bude zápas juniorů s Litomyšlí. Junioři se hned druhý den přesunou k zápasu do Pelhřimova. Neděle bude patřit dorostencům. Starší hraje v Příbrami, mladší pojede do Pardubic.

JUNIOŘI

Junioři zakončí říjen papírově lehčími soupeři, to však nemusí nic znamenat. V pátek večer se střetnou s předposlední Litomyšlí, která si zatím připsala ze tří zápasů pouze tři body. Navíc stihla inkasovat již 25 branek! Za Litomyšlí už je v tabulce pouze Pelhřimov, který bude soupeřem Plamenů hned druhý den v sobotu. Lední Medvědi odehráli již pět zápasů, ale na kontě mají pouze dva body a skóre 16:33, což je řadí až na samotný chvost tabulky. Jediné vítězství si paradoxně připsali po prodloužení proti druhé Poličce.

Pátek 30.10. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Litomyšl 19:30
Sobota 31.10. – HC Lední Medvědi Pelhřimov : SKLH Žďár nad Sázavou 13:00

STARŠÍ DOROST

Zatím suverénní Kolín bude pátečním soupeřem pro starší dorost žďárských Plamenů. Kozlové ztratili v 11 zápasech pouhých pět bodů a vstřelili 80 branek! Plameny aktuálně okupují páté místo s 20 body na kontě. Nedělní soupeř by měl být papírově jednodušší. Plameny pojedou do daleké Příbrami, která se pohybuje na osmém místě s devíti body. Jejich slabinou by měla být obrana, jelikož jejich průměr inkasovaných branek je přes 6 na zápas.

Pátek 30.10. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Kolín 15:30
Neděle 1.11. – HC Příbram : SKLH Žďár nad Sázavou 10:00

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost ve středu senzačně dokázal porazit první HC Mountfield Hradec Králové. A v neděli bude určitě chtít na toto překvapení navázat v Pardubicích. Dynamo však bojuje o čtvrté postupové místo do nadstavbové části a určitě Plamenům nenechá nic zadarmo. V prvním vzájemném utkání porazilo Dynamo Plameny na Bouchalkách 5:0. V posledním zápase Pardubice podlehli Kometě Brno 5:2.

Nedělě 13:00 – HC Dynamo Pardubice : SKLH Žďár nad Sázavou 13:00