Plameny poprvé v letošní sezóně přivítají Havlíčkův Brod

Zveřejněno 28.08.2019 | Jakub Janů
SKLH Žďár nad Sázavou BK Havlíčkův Brod
P6, čtvrtek 29.8.2019 18:00 Zimní stadion Žďár nad Sázavou
SKLH Žďár nad Sázavou - BK Havlíčkův Brod ZNS - HBR
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U – Kolotoč přípravných duelů bude pro Plameny pokračovat jako derby s Havlíčkovým Brodem. Zápas začíná od 18hod. na žďárských Bouchalkách. Pro zajímavost se v základní části s tímto soupeřem utkají žďárští třikrát na venkovním ledě v Kotlině a dvakrát doma - 30. října a 15. ledna následujícího roku.

Plameny čekají poslední tři přípravné duely. Z toho dva proti Havlíčkovýmu Brodu

Čtyři odehrané zápasy z nich tři výhry, to je dosavadní vizitka žďárských hokejistů. Do konce příprav už zbývají odehrát jenom tři zápasy. Dvakrát si zahrají derby s Havlíčkovým Brodem a potom jednou konkrétně příští úterý přivítají na svém ledě Trutnov. Druhé střetnutí s Havlíčkovým Brodem se odehraje v Kotlině 5. září. Toto je poslední přípravné utkání obou týmů před startem základní části 11. září. Za Plameny se představí také útočník Tomáš Chlubna, který se tak ukáže letos poprvé právě proti svému bývalému celku z Havlíčkova Brodu.

Ze sedmi dosavadních zápasů si Bruslaři připsali tři vítězství

První letošní duel na ledě prvoligové Třebíče Bruslaři padli až po nájezdech – 6:5sn. Následně porazili doma Kolín – 7:5 a podařilo se jim vyhrát i v Moravských Budějovicích – 4:6. Pak je čekali dva zápasy na domácím ledě. V tom prvním prohráli o jednu branku s Táborem – 2:3 a o den později naopak dokázali porazit nabitý Šumperk – 6:3. Předposlední utkání sehráli v Kolíně, kde s nimi v druhém letošním zápase tentokrát prohráli – 6:4. Zatím poslední zápas odehráli v úterý na ledě Tábora. Ten se jim hodně nepovedl, protože se domu vraceli s přídělem – 7:1.