Veselý Silvestr a šťastný nový rok 2010 !

Zveřejněno 30.12.2009 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Jménem vedení SKLH Žďár nad Sázavou a redakce www.hokejzr.cz děkujeme všem hráčům, trenérům a funkcionářům za jejich práci a sponzorům, fanouškům a všem příznivcům za jejich podporu v uplynulém roce. Zároveň bychom tímto chtěli všem popřát veselé prožití Silvestra a hlavně pevné zdraví a hodně štěstí a mnoho úspěchů a nejen sportovních vítězství v roce 2010.
Pokud bychom měli hodnotit uplynulý rok, tak lze říci, že byl rozhodně úspěšný. Určitě po sportovní stránce, kdy se naše „A“ mužstvo v první sezóně po návratu do 2.ligy dostalo do předkola play-off a také letošní sezóna je poměrně dobře rozehraná. Dařilo se a daří i našim mládežnickým týmům, což je velmi důležité pro budoucnost žďárského hokeje. Úspěch zaznamenala i naše „diplomacie“, když se podařilo získat zpět nejvyšší žákovskou soutěž a dorostenecké a juniorské týmy dostat do skupin střed. Za úspěch lze v současné době považovat i ekonomickou situaci klubu, přestože ji nelze označit zrovna jako ideální, je však stabilizovaná a v době krachujících oddílů je to rozhodně dobrá zpráva.

V uplynulém roce jsme rovněž oslavili 70 let hokeje ve Žďáře nad Sázavou, byla vydána kniha popisující tuto historii, pamětní medaile, byl uspořádán oslavný ples a exhibiční utkání legend žďárského a československého hokeje. Nejdůležitější však je že žďárský hokej žije a věřme, že bude i nadále dávat českému hokeji takové hráče jako je Tomáš Rolínek, Radek Haman, Petr Vampola, Martin Lojek, Petr Koukal, Martin Rousek a mnozí další, jenž jsou nyní na prahu profesionální kariéry.

A protože k závěru roku patří neodmyslitelně také zábava, připravili jsme pro pobavení několik fotografií, na kterých zachytil objektiv fotoaparátu Veroniky Ostrčilové a Tomáše Marka kuriózní grimasy některých hráčů, které však vycházejí ze soustředění, vypětí, někdy i bolesti a maximálního nasazení v zápase, proto by rozhodně zachycení hráči neměli být terčem posměchu, ale naopak uznání za jejich bojovnost. Navíc ve čtvrtečním silvestrovském vydání Žďárského Deníku s přílohou Vysočina, najdete hitparádu nejlepších hlášek, které hokejisté vyslovili během rozhovorů.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.